Opel Vectra Coupe

aktuális téma
Opel Vectra Coupe

alias calibra a komuvesporsche a kelet nemet ganejkorde. mi a velemenyetek errol a "sportautorol" es a sok buszke tulajrol akik azt hiszik hogy porscheban ulnek es ugy feszitenek ebben a csodalatos rozsdaboglyaban?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
RéPusz
2007. július 12. 13:29
Má bocsi,hogy beleszólok,de ha reggel héttől melózol hajnali 1-2-ig,akkor hogy a véres ömlenybe írogacc ide??
KKK
2007. július 12. 13:28
CSOMAGOLHATSZ ÉS MEHETSZ A PICSÁBA KIS KÖCSÖG!
GFF
2007. július 12. 13:27
reggel 7tol hajnali 1-2ig dolgozom hetkoznap. utazom kulfoldre stb. nem verem a faszom a napi chikenre itt ugy mint tee...
Kiko
2007. július 12. 13:25
Üdv itt mindenkinek, nem is tudtam h van vectra fórum is, dejóó
GFF
2007. július 12. 13:18
most jottem haza ausztriabol.dolgozom is. nem ugy mint egyesek. nem valaszolok Tasia primitiv hozzaszolasara irok harom tenyt:
-sajat erobol 18 evesen budan lakas
-3 nagy erteku auto
-es eleg jol keresek
-menyasszonyom van
errol ennyit
konszept
2007. július 10. 12:51
Ez szép volt!Megható!elérzékenyültem.Na végre...Úgy látom nem mutat aktivitást(Gff)Lehet elgondolkodottlehet tényleg EMBER
TasiA
2007. július 10. 00:13
egész jól el írogatok, de minek??? Én sem tudom!!
TasiA
2007. július 10. 00:13
"a szarod soron kivül berendeljék KPM-hez szigorított műszakira. TasiA nagyon sajnálom a feleséged és a gyereked, hogy ilyen csökkentett értelmi színvonalú csőlátású beteg férj és apa vagy. Sajnálom a gyereket. Ő rá fogják felnőtt korában mondani, hogy nehéz és sanyarú gyerek kora volt. "

Bocsi, erre el is felejtettem válszolni! Én kérek elnézést!
1: bármikor átmenne KPM műszakin! Sosem volt lakatolva és jó darabig nem is lesz! Ez volt a kasztni oldal! A többi pedig nem kérdés! Féktől kezdve, futóműven át az utólsó gömbcsuklóig, minden patent! Nem találnál hibát! Tudod én inkább veszek kevesebb pénzért (ismétlem pénzért, nem hitelre) autót és tartom rendben azt, mind, hogy trendi 10 éves hitelre vett Új autóm legyen!

2: A családra pedig nem kell írígykedni! Nem nagy dolog!! Az inteligens,"rendes" embereknek az alaphangon jár! Talán egyszer neked is lesz olyan ismerősőd, aki már látott olyat, aki már hallott ilyenről!
Ne add fel, még nem késő!!!
A sanyarú gyerekkor az tapasztalat???? Nem tellett a szüleidnek Traubira, meg Bohóc csokira??? Pedig, ha csak ezeket meg tudták volna adni neked, lehet teljesen más ember lennél??? VAnnak egyáltalán szüleid? Esetleg zabigyrek, vagy a parkaban hagyott csecsemő a megfelelő sző a létrejöttedre???
Hogy veled nem foglalkoztak az TUTI biztos, mert szinte mindent írigyelsz másoktól! SZÁNALOM!
TasiA
2007. július 09. 23:34
Bocsánat a helyesírási hibákért, kicsit fáradt vagyok! Tudom van egy pár, de hát én sem vagyok tökéletes!
Ellentétben a "GFF" néven futó lénnyel szemben!
TasiA
2007. július 09. 23:31
Ki kezdte te nagyon figyelmetlen! Olvass már vissza, csak egy picit! Már most komolyan! Most neked az a baj, hogy nem jutottál semmire, vagy az, hogy más igen! Ez komolyan érdekel!!!???? Csak mert , ha valaki annyira egyedül van és annyira nem foglalkozik vele senki, hogy képes egy topikot nyitni csak azért, hogy gerjessze az indulatokat, akkor ott nagyon nagy elkeseredettség és üres egyedüllét van a háttérben! Szerintem ezt már lehet gyógyítani! Legalább is sejtem, mert még nem kellett ilyesmi témában gondolkodnom! Reménykedem, hogy egyszer TE is megtalálod a helyed a társadalomban és akkor feljebb tudsz lépni a (mindenki ellensége, ill. a hitvány féreg) szintről! Most komolyn kívánom, nem csak hergelni akarlak! Akkor, talán sikerülne rájönnöüd, hogy mennyire szánalmas mostani életed!
TasiA
2007. július 09. 23:19
Túl mi??? Akkor miért tartasz még mindíg itt a STYLINGON való fikázásnál! Bár beísmerem, nekem is van itt "oldalam", de attól még egy elgagyisodott, oldal! Már megint magadat hazuttulod! MEGINT CAK LLLLOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!
TasiA
2007. július 09. 23:16
"autókereskedő vagyok," :):):):):):):):) Hát nem megy túl jól a bolt! :):):):):) Lúzer!

Te buta, azt Makónak hívják, ahol a hagymát szedik és termesztik!Kicsit odébb van, mint Szeged! Látom még a 8 általános sem az erősséged! Már azokban az osztályokban tanítják a földrakzot!!!:):):):) Kár, hogy ennyire tudatlan és iskolázatlan vagy!
Szidom akinek van pénze???? Én meg egy "BEVARRTZSEBBŰ RUPPÓTLAN KISKÖCSÖGÖK" vagyok! Ezt de sok fórumon olvastam már !?? Ez tetszik!!! Nekem már családom van, meg lakásom kisgyerek! NEKED???? JA és nincs hitelem!!!!!!! CSórókám!!! Én mondtam, hogy nem vagyok pénzes és ezt el is ismerem! Viszont sok mindent fel tudok mutatni veled szemben, FUN gyerek! Kár, hogy nem tudunk élőben találkozni! Komolyan!!! Megvitathatnánk, ha már a családomat is előhoztad! Ez is csak álom marad! :( Gondolom betaláltam a gyenge kis lelki világodba! HA már így visszaítál! :) Esetleg "EMO"-s vagy??? Azok ilyen hitványak, mint a TE. Fika-fika, ha meg valaki véletlenül visszaír olyat, amitől rájössz, hogy egy senki vagy, akit mindenki csak MAX leköpne, akkor már akár a családját is szidod! Az az igazság, hogy egyre nevetségesebb és hitványabb vagy! :) Ki vesz téged komolyan??? Jót mulatott ez az "általad" lesajnált család rajtad! Még jó, hogy én boldogan élek, míg te csak itt lidérckedsz, mert egy kitaszított féreg vagy, akivel, még a kotera útszéli lányok is csak felárral hajlandóak elmenni! Mivel TE hoztad fel a kurvákat, gondolom, csak azokkal létrehozott szexuális tapasztalatokatról tudsz mesélni! :) Azért ez ciki!!! :)) :)) LOOOOOL :) Nem baj, legalább tudom, hogy ilylenre sosem lesz szükségem, úgy ahogyan eddig! ;) Majd egyszer elmesélem milyen az, mikor egy gyönyörű lány, aki mellesleg még egy gyönyörű fiút is szül az embernek, imád és mindíg finom étellel és gyönyörűen tiszta otthonnal vár, mert, megérdemled!( Még 9 év után is! ) Annak a kis csöppségnek a boldog árcától, pedig elérzékenyülsz pedig férfi vagy (ez rád nem vonatkozik), mert neked örül és attól boldog, hogy hozzáérsz és végre lát téged! Na ezek azok a dolgok, amit TE a szádra vettél! Ez is mutatja értelmi és műveltségi szinted!!! Bár én hál Istennek szarok a véleményedre, mert túlságosan hitvány vagy ahhoz, hogy számítson a mondókád , kívánom neked, hogy egyszer éld át ezt, már ha lesz olyan aki téged elvisel, majd veszídsd el örökre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és itt a vége! Nem rossz egyedül lenni???? Nem tudom az milyen, igazán leírhatnád, mert a többieket is biztosan érdekli egy szánalmas élet!!!
Puszi a pocidra!! Biztos tetszene!:) Kis homika! ;)
Kíváncsian várom válaszod, mert szertnénk, ÉN és a többiek is egy frappáns kis válszt!, Ha már ilyen jópofa kisgyereknek hiszed magad!
ÜDV! (te senki)
Dogeba
2007. július 08. 19:11
Azt inkább ne is mond
Tévedés volt! Mentem is vele vagy 2 km-t.
Snec
2007. július 08. 19:05
az Calibraclubon és az Indexen Te fenyegetőztél e legjobban, szerintem néz inkább magadba
Lallerka
2007. július 08. 18:53
Hmm ja persze... és az ültetés hol marad? Az is a TUNYING része.....
Dogeba
2007. július 08. 17:08
Én meg keveset megyek calival igaz.
De nem is tudok másik calibráról amiben ennyi "extra" van és minden működik
Lallerka
2007. július 08. 17:04
ez igaz... de ha valaki vakon van és megvesz 500 ért egy calibrát, vagy akármit, akkor azzal az emberrel van a baj... Ha nem látja, hogy rohad, szanaszét van esve, stb...

Ennyi erővel ha egy X, Y, Z autót néz meg, mert neki az tetszik, akkor azt veszi meg...
kadi418
2007. július 08. 17:03
ismered? eléggé berágott rád, akkor tényleg megtalál
na mindegy, csak benéztem, mi tartja még életben a topikot, már megyek is
GFF
2007. július 08. 17:02
de tiéd nem a 300 ezres ganéjkordé rozsdaboglya kategória. tiéd az 5-6 normális calibra közül az egyik.
GFF
2007. július 08. 17:01
de én korpincs kollégát ismerem. tudom ki. és hidd el van neki calibrája
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 512 találat 26 oldalon