DIESEL Tuning
aktuális téma

NEM VAGYUNK KRÉZI FUNOK!!!!
Dííízel powa
ISTEN EGY PINCEGARÁZSBAN DOLGOZIK!
A reklámozás tilos!!! (admin)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ne ömöljön belöle a füst de azért lépjen.És persze sziszegést akar...

én szeretném de a gép tulaja beéri vele
én csak beszerzem neki a cuccokat meg segítek,hogy ne nyírja ki magát.

kezded lejjebb adni, lentebb még 150 pacit akartál 

szasztok
kérdés. hármas golf tdi 75lóvas
mi kell kb.120pacihoz?
cooler,lefújó,olajhűtő, megvan
milyen turbo kell rá illetve a gyári mennyivel tölt,esetleg emelhető-e a nyomás?
üzemanyag ellátást mire cseréljem?
kérdés. hármas golf tdi 75lóvas
mi kell kb.120pacihoz?
cooler,lefújó,olajhűtő, megvan
milyen turbo kell rá illetve a gyári mennyivel tölt,esetleg emelhető-e a nyomás?
üzemanyag ellátást mire cseréljem?
Szép is lenne....
Szia.
Nem lehet hogy változó geometriás a turbód és a vezérlés elmászott?
Hamarabb csukja be a csatornát és ettől nő meg a nyomásod alacsony fordulaton?
Nem lehet hogy változó geometriás a turbód és a vezérlés elmászott?
Hamarabb csukja be a csatornát és ettől nő meg a nyomásod alacsony fordulaton?
Leszereltem a turbót és összehasonlítottam a régit és az újat.
A kipufogó oldali lapát átmérő ugyanakkora, a kompresszor oldali viszont kb 5mm-rel nagyobb átmérőjű az újnál....
Amúgy semmi hibát nem találtam a WG-nél. Rendesn mozog, nem szorul és a kipuf oldalon nincs elkormolódva semmi....Meg is mértem és kb a az előírt értéken nyit ki. Kb 1.6 - 1.8bar nál.
Innentől nem vágom mi lehet a gond.
Mégegyszer: Az a jelenség hogy a nyomás a gyári WG-vel is felszökök max 1bar ig holott max 0.8nak kellene lenni, és kb félgáznál is nagyon felmegy a nyomás ráadásul jobban is füstöl az autó és nem megy olyan jól mint a régi turbóval.....
Valami szaki segítsen ha tud !!!!!
A kipufogó oldali lapát átmérő ugyanakkora, a kompresszor oldali viszont kb 5mm-rel nagyobb átmérőjű az újnál....
Amúgy semmi hibát nem találtam a WG-nél. Rendesn mozog, nem szorul és a kipuf oldalon nincs elkormolódva semmi....Meg is mértem és kb a az előírt értéken nyit ki. Kb 1.6 - 1.8bar nál.
Innentől nem vágom mi lehet a gond.
Mégegyszer: Az a jelenség hogy a nyomás a gyári WG-vel is felszökök max 1bar ig holott max 0.8nak kellene lenni, és kb félgáznál is nagyon felmegy a nyomás ráadásul jobban is füstöl az autó és nem megy olyan jól mint a régi turbóval.....
Valami szaki segítsen ha tud !!!!!
na, baj van...
Az alfa adagoló sokkal nagyobb...
Méretileg. Teljesen új nagynyomású csövek kellenek, úgyhogy elálltunk a felrakásától.
Ellenben szerelőm felajánlotta Tipo 1.9TD-re épitett tuningadagolóját, 1.4Bar-ra van beállitva. Egy elég neves adagolóva foglalkozó cég újitotta fel 1000km-el ezelőtt... Csak sajnos igy a project túllépi bőven a rászánt keretet....

Az alfa adagoló sokkal nagyobb...
Méretileg. Teljesen új nagynyomású csövek kellenek, úgyhogy elálltunk a felrakásától.
Ellenben szerelőm felajánlotta Tipo 1.9TD-re épitett tuningadagolóját, 1.4Bar-ra van beállitva. Egy elég neves adagolóva foglalkozó cég újitotta fel 1000km-el ezelőtt... Csak sajnos igy a project túllépi bőven a rászánt keretet....

azt nem tudom sajnos.94-es 1,9 turbo diesel hármas golf.ennyit tudok sajnos.ennyi fajta 1,9tdi volt?
Szisztok.Egy barátom szeretné motorikusan komolyra megcsinálni a hármas golf 1,9tdi szekerét.Ti ismeritek ezt a motort.Tudtok valamit,hogy komoly teljesítményt,hogy kell elérni vele?Mit mire cserélni...?cél magasabb teljesítmény.(olyan 150lóminimum)
előre is köszi a választ
ja, mégvalami.. hátha van itt valaki aki már talált erre megoldást!
-------------------------------------------------
ASD váltó és GOLF1 - féltengelyprobléma , hogyan megoldható?

-------------------------------------------------
ASD váltó és GOLF1 - féltengelyprobléma , hogyan megoldható?

sziasztok, végre egy nekem való oldal
keresnék pár cuccot lehetőleg elfogatható áron...
502 csúcs
SDI tengely jó magamnak és haveromnak, szal ha 2 garnutura van , az sem baj
köszönöm előre is....
lennének cserébe esetleg más TDI alkatrészeim.. turbó , adagoló, légmérő... irjatok

keresnék pár cuccot lehetőleg elfogatható áron...
502 csúcs
SDI tengely jó magamnak és haveromnak, szal ha 2 garnutura van , az sem baj

köszönöm előre is....

lennének cserébe esetleg más TDI alkatrészeim.. turbó , adagoló, légmérő... irjatok

Hát, elméletileg nem a kipuff oldalon kellene a problémának lennie!
ez a 120lovas 1.7DTI csigája? Mert az tényleg szép... :D
Szerintem a nyomooldalon lesz ott valami...
A golyós szeleppel ezt is tudnod kell állitani. Úgyanúgy, mint a másikat. ez is WG-s, nem VG-s, ergo jó oda is.
ez a 120lovas 1.7DTI csigája? Mert az tényleg szép... :D
Szerintem a nyomooldalon lesz ott valami...
A golyós szeleppel ezt is tudnod kell állitani. Úgyanúgy, mint a másikat. ez is WG-s, nem VG-s, ergo jó oda is.
Köszönöm a válaszokat.
A turbó tutira nagyobb. Külsőre és lapát méretekre is az. Páran raktak már fel ilyet mert egy az egyben felmegy és ugyanerre a motorra való csak nem 1.5-re hanem 1.7re...
Azért gondolok vmi kipuf oldali hibára vagy a WG-re mert gyárilag ennek 0.7körül kellene tölteni és ez simán felmegy 1bar-ig...A régit rendesen lehetett szabályozni egy golyós szeleppel.
A turbó tutira nagyobb. Külsőre és lapát méretekre is az. Páran raktak már fel ilyet mert egy az egyben felmegy és ugyanerre a motorra való csak nem 1.5-re hanem 1.7re...
Azért gondolok vmi kipuf oldali hibára vagy a WG-re mert gyárilag ennek 0.7körül kellene tölteni és ez simán felmegy 1bar-ig...A régit rendesen lehetett szabályozni egy golyós szeleppel.
Gázgyorsitó nem kell...
Egy jó kis hátsó dob, és más semmi...
Ha Turbódezső lenne, akkor pedig csak 1 cső....
Egy jó kis hátsó dob, és más semmi...
Ha Turbódezső lenne, akkor pedig csak 1 cső....

szaby100
2010. március 05. 11:21
sziasztok! kéne 1 kis help, 1,7-es szívó dezsőn van méretpontos dinamit hátsó dobom, gázgyorsító középdob/sport középdob, vagy no középdob lenne a legjobb megoldás?
Most beszéltem a sráccal aki csinálta.
Megvan a hiba oka azt mondta, hogy a map szenzor lesz a bibi.
Nem gondolt rá a nagy igyekezetben.
Megvan a hiba oka azt mondta, hogy a map szenzor lesz a bibi.
Nem gondolt rá a nagy igyekezetben.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!