Alig néhány hete, a Los Angeles Auto Show kererei között mutatkozott be a legújabb Ford Mustang, melynek sorozatgyártásának beindítását a jövő évre tervezik. A legendás izomautóra több tuningcég is rögtön lecsapott, az első hivatalos bejelentést azonban az egykori Saleen-vezér vállalkozása, az SMS Supercars tette meg: Signature 460 sorozat néven vadi új sorozatot készítenek a Mustangból.

Előzetesként egyelőre annyit lehet tudni, hogy az alapokat a Steve Mark Saleen munkásságának 25. évfordulójára készített koncepció adja majd, a 4.6 literes V8-as aggregát pedig a vásárló választása szerint 475-től egészen 650 lóerőig lesz majd felhergelhető.

A változást persze nem csak a teljesítményen érezhetjük: a Mustang művészien kialakított légterelő szettel lesz felszerelve, mindemellett megerősített hajtás, sport futómű, minőségi könnyűfém felni garnitúra, valamint felturbózott utastér különbözteti majd meg széria társaitól.

Az SMS 460 sorozat limitált példányszám mellett készül majd, és a Ford teljes értékesítői hálózatán keresztül lehet majd megrendelni. A meglehetősen furcsa „Signature” elnevezés sem véletlen: az összes elkészült Mustang magán viseli majd Steve aláírását, ezzel is növelve a széria exkluzivitását.