Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Cirka 25 éves múltjával, a Stillen a világ egyik vezető Nissan / Infiniti hergelőjévé nőtte ki magát. A kaliforniai cég egyik friss projectje a 370Z és a G37 modellekhez készülő kompresszor csomag, melyet számos egyéb mellékes extrával is kiegészíthetnek a sportos lelkületű tulajdonosok.

A két típust hajtó, 3.7 literes VQ37-es aggregátot a Vortech V3-as, szíjhajtott csigájával házasították, a tuningot pedig megnövelt injektorok, vizes interccoler, K&N szűrők, és az UpRev elektronikája teszi teljessé. Az eredmény kereken 500 lóerő, a gyári 332 helyett, a felhúzott V6-os pedig a kúra után is teljesíti – legalábbis a kint érvényes – emissziós normákat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A motorikus update mind az automata, mind a hatsebességes manuális verziókkal működik, beleértve az összkerékhajtású, és a kabrió típusokat is. A tuningra 3 év, vagy 36,000 mérföld garanciát vállalnak, a szettet pedig a világ bármely pontjára leszállítják.

Aki pedig már betévedt a Stillenhez, bőven talál további nyalánkságokat is a két sportautóhoz: impozáns optikai megoldások és légterelő szett, sport futómű, kipufogó, valamint fék tuning is megtalálható a repertoárban.