A Wörthersee Tour előzeteseként ismeretes "Week Before" találkozón töltött utolsó napunkon sem tétlenkedtünk: végigjártuk újra az eddig megismert helyszíneket, ahol természetesen ezúttal is rengeteg újdonsággal találkoztunk.

Az autók létszáma érezhetően növekedett a hét vége felé, bár az is tény volt, hogy azért már lehetett köztük válogatni. A makulátlan gyöngyszemek közt jóval decensebb autó is feltűntek, ami pedig még érdekes volt, hogy több márkaidegen példány is.

Ahogy egyik korábbi részben is említettük, a Mercedes és BMW márkák megjelenése immár elfogadottnak számít a találkozón, viszont már láthattunk Mitsubishi EVO X-et, sőt Alfa Romeo-t és Opel Vectrát (!) is. A veldeni benzinkúton pedig történetesen egy porig ültetett Honda S2000-es gördült be a fauvék közé.

Habár mindegyikük szépen meg volt építve, érdekes látványt nyújtottak a zömmel konszern-vasak között, de nem is tűnt úgy, mintha bárkit is zavarnának. Talán amíg "kivétel erősíti a szabályt" címszó alatt 1-2 esetről van szó, nem is biztos, hogy van probléma ezzel, mindenesetre a tulajdonosaik részéről sem kis merészségre vall a kilátogatás.

Ez mindenesetre egyáltalán nem befolyásolt semmit abban, hogy abszolút pozitív élményekkel zárult a Wörthin tett első látogatásunk. Megszámlálhatatlanul sok új tuningcsodát és rengeteg ötletet láthattunk odakint, továbbá remek betekintést kaphattunk a jelenleg dívó trendekbe is.

Annyi biztos, hogy innentől számunkra is kötelező program lesz az osztrák találkozó - utolsó galériánkban pedig még egy jó nagy adag képet találtok a kinti eseményekről, a szebb darabokért pedig ezer köszönet a Szabó Gábor Photography-nak!

Akinek pedig megjött a kedve a kilátogatáshoz, semmiről sincs lemaradva, hiszen a hivatalos rendezvény még csak holnaptól indul - bővebb infók a már kint tartózkodóktól a Wörthersee fórumban találhatók!

Egy remek, drónnal készült videó a Faaker See parkolóról