A Genfi Autószalonon rukkolt elő a BMW M6-hoz készített tuningcsomaggal a Hamann. A Mirr6r elnevezésű bestia nem csak erősebb a gyári kivitelnél, de külső-belső optikai tuningot is kapott.

A laupheim-i tunerek az M6-os Coupe 560 lóerős, 680 Nm nyomatékkal megáldott 4.4 literes V8-as erőforrását a motorvezérlő elektronika megpiszkálásával 620 lóerőre és 760 Nm-re húzták. A megnövelt teljesítménynek köszönhetően a bajor szörnyeteg 4.2 másodperc alatt gyorsul százra.

A Mirr6r óriási, 21 colos, feketére fényezett Forged Formula felniket kapott, de rendelhető hozzá az úgynevezett Anniversary Evo felni is matt ezüst fényezéssel, még több küllővel, ugyancsak 21 colos méretben. Az elöl 265/30 ZR 21, hátul 305/25 ZR 21 méretű prémium abroncsokat a Vredestein szállította. A kerekek mögött a BMW M-szériás karbon-kerámia tárcsái díszelegnek.

A kocsi karosszériáját a Hamann saját tervezésű widebody-kitjével toldották meg. A pakett egy dupla koptatóval ellátott első lökhárítót, küszöbtoldatokat, nagyobb légbeömlőket, 40 mm-rel szélesebb sárvédőíveket, hátsó szoknyát és a Venturi által gyártott diffúzort tartalmaz. A mindössze 9.5 kilogramm súlyú vadonatúj motorháztető szénszálas műanyagból készült. A Hamann szakemberei feketére eloxált kiömlőkkel megbolondított sportkipufogót is szereltek a 35 milliméterrel megültetett, matt ezüstre fényezett Mirr6r-ba.

Az átalakított M6-os utasterét Alcantara bőrrel borították be, a pedálokat és a lábtartót alumíniumra cserélték, a műszerfalat pedig karbon és matt ezüst betétekkel bolondították meg.

Az M6 nagy kedvence a tuningcégeknek. A G-Power 710 lóerőt sajtolt ki a BMW üdvöskéjéből, de készített már hozzá tuningcsomagot a Lumma, a 3D Design vagy a Manhart is.