Egy újszülöttnek minden paraméter új!

Az elmúlt 90 napban ötletek jöttek-mentek. Az első GYMKHANAUT-ákkal (versenyzőkkel) közösen elkészítettük a 2012-es versenyszabályzatot, tárgyaltunk más szakágban lévő versenyzőkkel, szponzorokkal, médiumokkal, celebekkel, és a amiben mindenki egyet értett, hogy a GYMKHANA komoly jövő előtt áll!

 


Egy kis csokorba összeszedtük nektek a 2012-es szezon tervezett újításainak listáját, melyről mostantól  minden héten, hétfőnként bővebben is írunk!

2012-es szabályzat: Minden olyan kérdést, mely 2011-ben aktuális lett beleírtuk!

 

2012-es árak: Növekedett az ÁFA, drágultak az üzemanyagok, fél szuper bruttó… ez mind BULLSHIT! Nálunk nem változtak az árak. 

Gymkhanaut licenc:  Az új versenyzőknek továbbra is vezetéstechnikai szintfelmérőn kell részt venniük a bajnokságban való részvételhez. Ennek árai és feltételei változatlanok maradtak.

 

DriftGp Club: Légy tagja egy exclusive, limitált klubnak, ahol egészen más szemszögből nézheted a versenyeket és a rendezvénysorozatok életét.

Gymkhana School: A megnövekedett igényekre való tekintettel idén elindul a Gymkhana autós oktatás, melyhez mindent mi biztosítunk, neked csak el kell jönni!

 

Bérautók: Az idei szezonban már versenyautót is bérelhetsz a részvételhez.

Versenynaptár és helyszínek:
2012. március 31-április 1. HUNGEXPÓ OB I. forduló
2012. április 30-május 1. TASZÁR OB II. forduló
2012. Július 21. Tököl OB III. forduló (NIGHT)
2012. Október 20. MEGLEPETÉS OB IV. forduló (NIGHT)

 

Díjazás: Maradt az 1000 EURO-s díjazás, de a versenyzők kérésére felosztva az első három helyezett között. Újdonság, hogy az idei abszolút bajnoki cím mellé egy óriásplakát kampány jár a győztes lakhelyének körzetében!

Újra a tv képernyőin: Hamarosan bővebb infók a GYMKHANA tv-ben való szerepléseiről!

Naprakész infók: www.facebook.com/gymkhanahu vagy [email protected]