Azt már láthattuk, hogy Malajziában bizony nem teketóriáznak, ha valaki bicskanyitogató módon, másokat akadályozva parkolja le az autóját. Nos, két hetet sem kellett várni, hogy megérkezzen az orosz módszer is, ami kétségtelenül durvább egy fokkal, mint simán beverni az ablakot és arrébb állni a géppel.

Persze tény, hogy az előzmények is jobban kiélezték a helyzetet az astrakhan-i lakótelep bűnös éjszakájában. A bosszantó luxusterepjáró tulajdonos - igen, ráadásul egy BMW X6-ossal - az infók szerint állandó jelleggel a játszótérre parkolta le termetes masináját, ami igencsak szúrta a kisgyermekes apukák szemét. Egyik este aztán végleg elszakadt a cérna és a helyi Vágási Fecó Magenheim doktorral saját kezébe vette a kényes ügy megoldását.

Amellett, hogy borzasztó barbárság egy autón bosszút állni a paraszt módon viselkedő tulajdonos miatt, elgondolkodtató az is, mennyire élnek a sztereotípiák odakint is. Vajon ha csak egy rozzant Lada lett volna a "bűnös" autó, azt is felgyújtották volna?

Látványban mindenesetre elég egyedi a lángoló luxusautó, 20 perc alatt gyakorlatilag por sem marad belőle. A folyamatot egy biztonsági kamera rögzítette, időhiányban szenvedők kedvéért 50 másodpercnél érkeznek a lakótelepi "hősök", 8 perctől lobban be igazán a gép, 12 percnél kezdődik a lakossági mentés (valahol itt robban be a tank is) 23 percnél pedig megérkeznek a tűzoltók.