Minden ami OPEL!
aktuális téma

Wir Leben Autos - Az autózás a szenvedélyünk
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Rendben, köszi a rendelést, majd megmondom mikor érek haza, mert szombatig még párszor változni fog. Akkor ennyit a nagy BMW márkaszervizről.... Ajánlani fogom én is. Utána hová vitted?
Megrendeltem a motyóidat, Zoli el van havazva, de péntek estére itt lesznek, megígérte.
Kicserélte a főtengely jeladót is, a hiba ugyan az...
Vakarta a fejét, és megkértem, hogy rakja vissza a Meylét...
Azt mondta oké, de a mind a 2 VDO-t el kell vinnünk, mondom még is miért vigyem el, ha az autó egy hangyafasznyit sem javult!
Vegye ki és kennye a hajára...
De az nem úgy van, különben se beszéljek vele így a saját műhelyében.
Addig ment a hajsza, míg belementem, de eldöntöttem magamba, hogy írok egy szép blogot a cégről... (ezzel kapcsba még beszélni akarok veled Norbi)
És BMW körökben megfogja tudni mindenki a környéken, hogy hova nem illik vinni az autót.
Elkerült egy autóvillamosságishoz a bimmer, 2 óra múlva hívott, hogy egy ellenálás volt kiégve az imoba, kicserélte, az autó már 10 perce jár...
3.000 Ft ot kért, a BMW-s meg 53 at.
Úgyhogy beidegesedtem, most már nem csak neki lesz a környéken BMW progi, ma megyek fel a 17 kerbe, találkozok egy emberrel, és ha bejön a progi el is hozom tőle, interface-el együtt. állítólag 2010 ig egy BMW márkaszervízben üzemelt, utána új rendszert dobott ki a BMW, tehát csak 2010 ig tudja kezelni az autókat.
Magyarán szólva nekem tökéletes....
Vakarta a fejét, és megkértem, hogy rakja vissza a Meylét...
Azt mondta oké, de a mind a 2 VDO-t el kell vinnünk, mondom még is miért vigyem el, ha az autó egy hangyafasznyit sem javult!
Vegye ki és kennye a hajára...
De az nem úgy van, különben se beszéljek vele így a saját műhelyében.
Addig ment a hajsza, míg belementem, de eldöntöttem magamba, hogy írok egy szép blogot a cégről... (ezzel kapcsba még beszélni akarok veled Norbi)
És BMW körökben megfogja tudni mindenki a környéken, hogy hova nem illik vinni az autót.
Elkerült egy autóvillamosságishoz a bimmer, 2 óra múlva hívott, hogy egy ellenálás volt kiégve az imoba, kicserélte, az autó már 10 perce jár...
3.000 Ft ot kért, a BMW-s meg 53 at.
Úgyhogy beidegesedtem, most már nem csak neki lesz a környéken BMW progi, ma megyek fel a 17 kerbe, találkozok egy emberrel, és ha bejön a progi el is hozom tőle, interface-el együtt. állítólag 2010 ig egy BMW márkaszervízben üzemelt, utána új rendszert dobott ki a BMW, tehát csak 2010 ig tudja kezelni az autókat.
Magyarán szólva nekem tökéletes....
Felkerült a lakatos listájára, majd szól ha vihetem.

Ez a forma...
Még így is No.1. nálam!!

abszolút egyet értek
ebből a kocsiból kb 200-at ki lehet árulni így,és több szempontból is ez lenne a megoldás.....ha a jsavítási költséget hozzáteszi a bontásból bejövő pénzzel,abból lehet venni egy másikat

Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lehet a baja. Akkor is vakargatni fogja a fejét, amikor ki kell majd csengetni a Meyle árát....

Valószínűleg a szarvasos baleset óta sem igazi, innentől kezdve meg tök mindegy hányszor és hogyan építik újra az elejét.
üdv. astra f 1.4 8v sedanomat ültetném fix futóművel. 60-40 es
ta-technics el fut valaki?
ta-technics el fut valaki?
Ő akkor sem mondana le róla, ha csak a hátsó lámpa maradt volna épen belőle. De ő tudja... Csak így a leves többe kerül, mint a hús, ráadásul sosem lesz már az igazi.
én azért mondtam, mert Timi nem fog azért lemondani a kocsiról, mert frontális ütközés esetén meghalhat benne. Meg lehet egy G Astrában is. De attól még közlekednek vele.
Így van. Biztonsági övvel is sokan meghaltak, ezért ne kössük be, sisakkal a fején is meghalt sok motoros, ne is tegyük fel. Gyerek is halt már meg gyermekülésben, ne vegyünk, ne ültessük bele. Jörg Haider is egy Phaetonban halt meg, minek a nagy, biztonságos autó.
én 2 olyan embert ismertem akinek a kocsija tiptop volt vagy legalábbis nem roncs, mégis meghaltak. Az enyém nem tökéletes, de remélem sosem csavarodok fára vele, szóval ez az érv énrám sem hatna.
az a baj, ott olyan rozsda is van amihez vágni kell a nyúlványt, ha azt megvágod, onnantól kezdve azzal már nem szívesen ütköznék, de nem szólok bele, ha nem kérdezel, megfogadom

Berakta emberünk a VDO-t és ugyan az a hiba, csak vakarja a fejét, most kitalálta, hogy akkor biztosan a főtengely jeladó
Zoli elviszi bevizsgáltatni a Meylét, de ha jó akkor személyesen viszi el neki, hogy vegye meg tőle.
Az a baj, hogy neki van csak gépe hozzá egerben, ezért megvagyunk lőve, kénytelenek vagyunk rája hagyatkozni
Majd szólok, ha van fejlemény, kíváncsi vagyok mi lesz a vége, szerintem 60 körül lesz

Zoli elviszi bevizsgáltatni a Meylét, de ha jó akkor személyesen viszi el neki, hogy vegye meg tőle.
Az a baj, hogy neki van csak gépe hozzá egerben, ezért megvagyunk lőve, kénytelenek vagyunk rája hagyatkozni

Majd szólok, ha van fejlemény, kíváncsi vagyok mi lesz a vége, szerintem 60 körül lesz

Mikor a kocsi eleje szétroncsolódott, mert ütközött egy szarvassal (attól piros a kocsi eleje), és azt meg lehetett csináltatni, akkor ezt miért ne? Persze ez egy költői kérdés volt, nem várok rá választ, mert úgyis megcsináltatom.
Nem baj, meg lesz csináltatva.
dolgozik ott a rozsda is már.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!