Info lorem ipsum szöveg

AMTS 2019

aktuális téma
AMTS 2019

AMTS 2019 rendezvényhez kapcsolódó fórum.
Rendezvény adatlapja

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2018. november 12. 16:21
Az Automobil és Tuning Show 2018-ban örvendeztette meg először a terepautózás szerelmeseit is. A rendezvény tematikájába azóta állandó programként Off-Road Show fő koncepciója a magyarok által átalakított és épített terepjáró autók széleskörű kiállítása, illetve épített pályán történő bemutatása.
Íme összefoglalónk az első felvonásról!
Lejátszás
AMTS 2018 - Hungary Off-Road Show - YouTube
Forrás: www.youtube.com
The brand new program of the Automobil & Tuning Show Hungary is explores the world of off-road driving. Visit the exhibition of special trucks transformed an...
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2018. november 09. 12:19
A legszebb klubos standot a Leatherbitches csapata építette a 2018-as AMTS-en. A csapat díja egy élményvezetés volt kiskunlacházán, a DRX Sport jóvoltából, melyből egy remek családi napot kerekítettek.
Ha a kluboddal érkezel, jövőre is érdemes standot építeni, hasonlóan komoly díjakért versenyezhettek majd!
Lejátszás
AMTS - Leatherbitches élménynap - YouTube
Forrás: www.youtube.com
A legszebb klubos standot a Leatherbitches csapata építette a 2018-as AMTS-en. A csapat díja egy élményvezetés volt kiskunlacházán, a DRX Sport jóvoltából, m...
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2018. július 12. 13:30
Hazánk egyik, a nemzetközi porondon is legeredményesebb tunere, Bara Laci a Nürburgringen járt a hétvégén, ahol a Tuning World Bodensee kategóriagyőztes építéseivel együtt ő is megmutathatta büszkeségét, a Porsche Boxster S alapra épült Opel Combo-t.
A meghívás nem csak egy remek pályanapot, valamint kiállítási lehetőséget takart a legendás helyszínen, de egyúttal egy exkluzív fotózáson való részvételt is, Európa showautói "krémjének" társaságában. Laci részvételével a legnagyobb hazai autó show, az AMTS nagykövete is volt odakint, számos gyönyörű vasat invitált meg a jövő évi rendezvényre.
Kint tartózkodása során két videós bejelentkezést is kaptunk tőle, ezeket alább láthatjátok
Forrás: www.facebook.com
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!