Egy tuningolt, felspoilerezett autó megjelenéséhez szinte kötelező jelleggel hozzátartozik a kaszni valamilyen szinten történő leültetése. Ennek lehetőségeiről olvashattok tuning rovatunk legfrissebb írásában. Bővebben
teok jók koppgumi alatt gondolom a torony gumibakjára v mire gondolsz... nah az zsír új... csinálok nektek róla 1-2 képet, autószerelőnél mindennapos vagyok, aknára se nagyon tudok felállni az akna pereme miatt csáposra csak nagynehezen... ( a műhelyben sem tudják elképzelni h mi okozhatja ezt és elég komoly szakemberekkel vagyok körülvéve)
Nem nehéz elérni ha VW-ről van szó.
Nekem is beleér a féltengely a nyúlványba sajnos.
Pedig csak 6 centit ül max az autó ha megnézed az oldalamon a képeket és nemtudom már lejjebb tenni pedig nagyon szeretném még legalább vagy 4 centit, olvastam már sokszor hogy Bora illetve Golf IV nél is kivágják a nyúlványt és képet is láttam róluk nem egyszer.
Na most én ez miatt nem fogok hozzá nyúlni inkább marad ilyen magasan bár nem sokáig mivel el adom és újra BMW-t veszek az az én autóm nem a VW(PONT)
Azt észrevennéd, kinyitod a motorháztetőt és látod a tornyot hogy meg van repedve stb, de ez akkor van ha szét van rohadva a torony. de lehet hogy a koppgumid elkopott a teló meg elfosta magát és ennyi. Mióta van benne?
elég érdekes probléma, olyannal még nem igazán találkoztam, hogy a rugók összementek a mosásban. Vagy eltörnek, vagy elfolynak a gátlók, de a rugó akkor is megtartja az autót. Le kéne mérned mekkora a magasság csökkenés, őszintén szólva elég nehéz elhinni, hogy 40/40-es rugóval a féltengely belever a nyúlványba, azt még airrideal sem egyszerű. Áll fel egy aknára, csinálj róla pár képet, vagy vidd el szerelőhöz, mert valami nem fasza. Amúgy meg nyugodtan vehetsz TA gewindét, bár inkább újonnan, egyáltalán nem drága és hamar cserélik gariban ha gond lenne vele.
hát h betőltek-e azt nem tudom... mégis hogy tudnám kivetelezni azt h bedőljenek? :D tehát mit tehettem annak érdekében h bedőltek, HA bedőltek, hogy venném ezt észre, mit kéne néznem stb.
Weitec
De ha olcsót szeretnél akkor FK.
Nekem már volt FK ültetőrugóm, fix futóművem illetve most van állítható FK Königsport mind nagyon jó.
Igaz volt TA állíthatóm is amivel a legnagyobbat tudtam eddig ültetni azzal földre tettem az autót nekem sosem volt gondom ezzel a márkával sem.
hát köszönöm az eddigieket, és elöre köszönöm a még érkező válaszokat :D remélem kiderül az ok... mert elég gáz a dolog... koptató nélkül járok :D ugyanis az már nem fér fel :D féltengelyemben már nút van a nyulványba való verődés miatt.. sajnos az autó nem állhat meg... ez az egy közlekedési eszközöm van :D
Ugye.. minden rugó lejjebb ül idővel kicsit.. de nekem kb 6 éve van benne a H&R, de lehet több, és nem esett össze.. beállt fixen jó helyre és teszi a dolgát..