Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Lumma Design ismét nekifutott a BMW luxusterepjárója, az X6 átalakításának, ezúttal a legfrissebb modellt alapul véve. Számos verziót láthattunk már futni az eddigiekben is a CLR X 650 név alatt, az új kiadás hasonlóan agresszív optikát takar.

A stílusban nem, de több ponton újraszabott, számos beömlővel operáló widebody szettet masszív, 10x22 és 12x22 hüvelykes Lumma Racing CLR felnikkel házasították, elől 295/30, hátul pedig 335/25-ös abroncsokkal. További extrákat a LED technológiás dupla első fényszórók, valamint nappali fény biztosítja, de újak a szemöldökök, valamint a tükrök borítása is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Lumma a gyárilag 306 LE / 600 Nm teljesítményű xDrive40d dízel erőforrást is kezelésbe vette, a vezérlés módosításával pedig további 34 lóerőt és 60 Nm nyomatékot csalogattak elő a motorháztető alól. Technikai oldalon továbbá sport kipufogórendszert kapott, és saját moduljuk segítségével a gázpedál reakcióidejét is csökkentették.

Odabent a Lumma bőrözött sportülései, egronómikus sportkormány és gyönyörűen bőrözött utastér teszi exkluzívvá a vezetési élményt, mindezt még számos kiegészítővel dobták fel, úgy mint az alu pedálok és küszöblécek, vagy az igényes kivitelű taposók.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!