Megasquirt
aktuális téma

Tippek, vélemények, ötletek ezzel a témával kapcsolatban. Ki használja mi a véleménye róla stb
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
amíg vannak szegény emberek addig sztem mega is lesz. de amíg vannak gazdagok is addig lesznek jobbak is. akárhogy szépítjük.
elmondtad,és én is.uff.
a magyar átlag ember pénztárcájához mérten drága.. te meg ezt nem érted meg.
5 hengerre nem jó.. attól függ mire. versenycélokra biztos nem. utcán ment az autó megával. nem volt vele gond. most én laikus fejjel szted ezután mit mondjak?
mi az hogy miért kezdek bele?
nekem ez egy hobbi. nem érdekel mennyi idő. valamilyen szinten nekem ez egy időtöltés amivel elfoglalom magam.
nekem ebből nem kell megélnem.
azt hogy ha felhívod a figyelmet értékelendő. csak itt már szerintem nem erről volt szó. nem tényeket írsz. csak kérdezgetés volt. nem azt írtad hogy
figyelj.. a mega ebbe a konstrukcióba nem tud neked multiba fecskendezni.
csak monoba. ezért lehet többet fog enni . szarabb lesz hangolni. stb
kb letámadsz.
kész horror
5 hengerre nem jó.. attól függ mire. versenycélokra biztos nem. utcán ment az autó megával. nem volt vele gond. most én laikus fejjel szted ezután mit mondjak?
mi az hogy miért kezdek bele?

nekem ez egy hobbi. nem érdekel mennyi idő. valamilyen szinten nekem ez egy időtöltés amivel elfoglalom magam.
nekem ebből nem kell megélnem.
azt hogy ha felhívod a figyelmet értékelendő. csak itt már szerintem nem erről volt szó. nem tényeket írsz. csak kérdezgetés volt. nem azt írtad hogy
figyelj.. a mega ebbe a konstrukcióba nem tud neked multiba fecskendezni.
csak monoba. ezért lehet többet fog enni . szarabb lesz hangolni. stb
kb letámadsz.
kész horror

nem te szóltál bele hogy milyen drága egy 20vt beépítés?nem te szólsz bele mennyi a kjet eleminátor?nem te vagy képtelen felfogni hogy az ms leginkább 5 hengerre nem jó?
közben bemagyarázod hogy amugy minden milyen szép és jó,mert egy egyedi kompresszoros kocsid van.jaaaaaaaaaa nincs mert időtlen idők óta épül.ja mert nincs pénzed.aha akkor minek kezdesz bele?minek vállalod túl magad?
Ezekhez amugy semmi közöm és le is szrom,de ha már te is beleszólsz,sőt minősíted a dolgaimat mindenféle tapasztalat hozzáértés rálátás nélkül,engedd meg hogy én is felhivjam a figyelmet a "PROJECTED" egy két hiányosságára.
tudod,nem értek hozzá nem szólok bele.
közben bemagyarázod hogy amugy minden milyen szép és jó,mert egy egyedi kompresszoros kocsid van.jaaaaaaaaaa nincs mert időtlen idők óta épül.ja mert nincs pénzed.aha akkor minek kezdesz bele?minek vállalod túl magad?
Ezekhez amugy semmi közöm és le is szrom,de ha már te is beleszólsz,sőt minősíted a dolgaimat mindenféle tapasztalat hozzáértés rálátás nélkül,engedd meg hogy én is felhivjam a figyelmet a "PROJECTED" egy két hiányosságára.
tudod,nem értek hozzá nem szólok bele.
mivel mega topicba jöttél és nem vems-be tudok adni privátba nevet elérhetőséget ahol megtudod mivel lehetne elérni a céljaid és mennyiből.
Látom , értem , de egy motec meg egy lc-1 nem egy kategória árban...de nyilván minőségben sem...
Ez van , sajna még a válság előtt egy árérzékeny volt a magyar ,most a válság közepén ugye csak az olcsót vesszük...
Ez van , sajna még a válság előtt egy árérzékeny volt a magyar ,most a válság közepén ugye csak az olcsót vesszük...
úgy látom a személyeskedésedből hogy fájnak neked dolgok
végülis nem engem faszozik le minden második ember nyíltan vagy privátba. elkéne gondolkozni.
amúgy meg ki akar veled versenyezni? én egy egyszerű felhasználó vagyok. azt leállsz velem vitatkozni

végülis nem engem faszozik le minden második ember nyíltan vagy privátba. elkéne gondolkozni.
amúgy meg ki akar veled versenyezni? én egy egyszerű felhasználó vagyok. azt leállsz velem vitatkozni

Mármint az én részemről a de...
Ha igy lenne , miután kész lenne tutti szétszedném , hogy megnézzem hogy műxik:)))
Ha igy lenne , miután kész lenne tutti szétszedném , hogy megnézzem hogy műxik:)))
értelek.ha már érted hogy neked szélessávú kell nem is állsz messze a "profitól"
persze széles és széles között is van eltérés:
LM-1 versus PLM
persze széles és széles között is van eltérés:
LM-1 versus PLM
Értem én , jól is hangzik...
De ugye ott van egy DE...
De ugye ott van egy DE...
Csak hogy az ajánlat teljes legyen,a programozás teljeskörű,tehát hidegindítással,guruló és részterhelési,valamit teligáz is finomra hangolva,tapasztalt programozóval,minőségi kopogásérzékelős cuccal.
Gyorsulásmérés előtte és utánna,azonos körülmények között az összehasonlítás végett.Igény esetén padi programozás is.
Gyorsulásmérés előtte és utánna,azonos körülmények között az összehasonlítás végett.Igény esetén padi programozás is.
Én spec 45-ért vettem innovate lc-1 et , és laptopra tudok loggolni vele...
Sztem ennyi elég a beállitáshoz...mármint az alap beállitáshoz...
Nem vagyok profi , de szeretném magam megcsinálni...
Sztem ennyi elég a beállitáshoz...mármint az alap beállitáshoz...
Nem vagyok profi , de szeretném magam megcsinálni...
mennyiért is?Mit értesz datalog alatt?
Örülök hogy felhoztad,és megint próbálod kiforgatni a dolgot.Az hogy nekem volt régen egy kupém mit jelent?Hogy én is egy kötekedő,mindent drágálló,valójában semmit el nem ért emberke voltam?Hogy a béka segge alól ugattam olyannak aki kész terméket árult,eredményekkel?
Gondolkozni nem FÁJ!
Gondolkozni nem FÁJ!
Jah lambda van dataloggal , lc-1...
Dede , tavasszal el kellene készülnie egy c kadett coupénak c20let-el...
Az autó és a motor már itt van , fejben már összeállt a dolgok nagy része , csak az elektronika és a turbó a kérdés még...
Elektronika részint a nem gyári turbó miatt , részint azért , mert a let mocin ugye gyújtáselosztó van , ami nem fér el a c kadett fűtésdoboza miatt. Tehát vagy fűtés ugrik , vagy megoldás egy dis trafó , amit ugye a gyári ecu nem vezérli...
A beépités és köteg nem lenne problema , csak kiváncsi voltam , milyen programmal lehet először inditani...
Jah az hogy betoljuk egy "szakihoz" , otthagyjunk 200-et az ki van csukva , részint mert ugye hülyék vagyunk és imádunk sz.pni , érdekel is a téma meg hát "alacsony" költségvetésű a dolog...
Az autó és a motor már itt van , fejben már összeállt a dolgok nagy része , csak az elektronika és a turbó a kérdés még...
Elektronika részint a nem gyári turbó miatt , részint azért , mert a let mocin ugye gyújtáselosztó van , ami nem fér el a c kadett fűtésdoboza miatt. Tehát vagy fűtés ugrik , vagy megoldás egy dis trafó , amit ugye a gyári ecu nem vezérli...
A beépités és köteg nem lenne problema , csak kiváncsi voltam , milyen programmal lehet először inditani...
Jah az hogy betoljuk egy "szakihoz" , otthagyjunk 200-et az ki van csukva , részint mert ugye hülyék vagyunk és imádunk sz.pni , érdekel is a téma meg hát "alacsony" költségvetésű a dolog...
Nemsokára rendelek egy ilyet,meglátjuk hogy szuperál,építettem sajátot is,azt se volt még időm kipróbálni...
65 dodó a knock,a szélessávú szondával kijelzővel meg 229.
Tudom hogy külön elektronika kell hozzá , de valahol olvastam hogy abszolút nem drága...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!