Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Augusztus utolsó szombatján került sor az I. Várpalotai Tuning Találkozóra, melynek a város melletti Cseri Erdő adott otthont. A Mastercar szervezésében lezajlott találkozó, valamint az érdekes programok szép számban vonzottak tuning autó tulajdonosokat a helyszínre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az idő is kedvezett a rendezvénynek, ami egy igazán színvonalasan megszervezett autós felvonulással indult. A városon végigvonuló konvoj rendőri felvezetés mellett érte el a két tisztásból álló területet, melyre végül több mint 100 átépített autó érkezett. Több hazai tuningcég is képviseltette magát a rendevényen, közük az H&H csapata, az M’N’C, a Cardesign, valamint a Dragon Tuning.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Programok tekintetében igen nagy volt a választék: a prímet természetesen a topless autómosás, valamint az erotikus táncbemutatók vitték, de sor került HIFI, valamint kipufogó-hangnyomás versenyekre, valamint amatőr és profi kategóriában autó szépségversenyre is. A szépségverseny jelöltjeire egész nap szavazhattak a látogatók, végül a két kategória TOP5 beszavazottja közül szakmai zsűri választotta ki a dobogósokat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A profi kategória győztese Dhy, valamint a BMW Bee lett, másodiknak a H&H Design újonnan debütált Ford Focusa bizonyult, a harmadiknak járó kupát pedig az SR Design Peugeot Partnere érdemelte ki. Az amatőr kategóriát egyértelműen vitte a szegedi Carstyling.hu & Top Tuning kiállítás egyik kedvence, a kovács gyula által épített kabrió Opel. Második helyezett Furák Krisztián Peugeot 206-osa lett, melyet már Kaposújlakon is megtekinthettünk. Harmadikként pedig DemiPunto Fiat Puntója szerepelt.

A rendezvény utolsó programjaként a Philadelphia együttes koncertjére került sor, amire már jóval kevesebb érdeklődés mutatkozott, a díjátadó viszont remek hangulatban telt el.

Összességében egy nagyon kellemes napot töltöttünk Várpalotán, ahol - első rendezvényhez képest - egy jól szervezett találkozón vehettünk részt, és ezúton is köszönjük a lehetőséget a Mastercar csapatának.