Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei évben ünnepli 40. születésnapját a Nothelle tuning csapata. Talán ennek örömére is, az új Audi TT tulajdonosokat egy teljes körű tuning csomaggal ajándékozták meg.

A Nothelle minden koncepciójánál törekszik az egyedi megjelenésre, ezt most sem lehetett másként, főleg a 40. évfordulón. Az új aerodinamikai csomag igen látványosra sikeredett, az autó egyedi három részes első lökhárítója agresszív irányba viszi el az összhatást. Ezt hivatott fokozni az új laposabb hatást keltő küszöb szett és az extravagáns, tökéletes aerodinamikájú hátsó lökhárító is. Az összképet pedig a brutális kipufogók és egy tetőszárny teszi teljessé.

A sportos verseny külső mellé jobb helyeken megfelelő teljesítmény is párosul. A Nothelle igen jó munkát végzett ilyen téren is: a 2.0 literes TFSI gyári 200 lóerejét több lépésben növelték meg. Első lépcsőben a motorvezérlő elektronika átprogramozásával 40 lóerő és a 75 Nm nyomaték többletet produkáltak. Második lépésben pedig igencsak elgurult a gyógyszerük és teljesen átépítették a motort. Az eredmény 130 lóerő és 120Nm nyomaték növekedés. A csúcsragadozó a Nothelle büszkesége azonban még brutálisabb teljesítménnyel rendelkezik. Az 520 lóerős és 635 nyomatékú 3.2 literes V6-os DSG váltóval és megerősített kuplunggal ellátott változat szinte minden igényt kielégít.

Ekkora teljesítmény növekedés már magában is megkívánja a futómű átalakítását. A Nothelle TT sportfutóművet kapott, és 25mm-rel közelebb került a földhöz

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!