Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A népszerű Pimp my Ride műsor által méltán híressé vált West Coast Customs nevéről a legegyedibb és legdurvább átalakítások juthatnak elsőre eszünkbe – nincs ez másként a „Street Costoms” TV show legfrissebb epizódja alkalmából épített új Dodge Challenger esetén sem.

A fehér-fekete cirkáló személyesen Joshua ’Chop’ Tobin számára készült, akit Las Vegasban csak az autók királyaként ismernek: az úriember ugyanis az egyik legnagyobb helybéli autókereskedő hálózat tulajdonosa.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az autó királyokhoz méltó megjelenését rögtön első ránézésre a kabrió kivitel garantálja, mely tudvalevő, hogy ennél a típusnál maximum a háttéripar ügyködésének köszönhetően létezik. Az elektromos tető azonban messze nem minden: az autón gigantikus, elől 24, hátul pedig 26 hüvelykes (!!) fekete-fehér Asanti felnik figyelnek, melyhez a hátsó sárvédők brutális szélesítése párosul. Az inkább Hummer alá tervezett görgőkön Pirelli abroncsok feszülnek, külsőleg továbbá a sötétített hátsó lámpák, valamint a hátsó légterelő jelent újdonságot.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az utastér makulátlan bőrözése, valmint a high-end Polk Audio multimédiás rendszer nem hagy kívánnivalót maga után, motorilag azonban csak egy sport kipufogórendszer került felszerelésre – mivel R/T modellről van szó, talán nincs is szükség ennél többre.

Az új tulajdonos viszont nem sokáig örült a gépnek. Lehet, hogy csak szakmai ártalomból, de alig egy héttel az epizód adásba kerülése után, a „Király” már árulja is a gépet: az aukció jelenleg 50.200 dollárnál tart, mellyel már most szép kis haszonnal adja el az előzőleg csak gyári állapotban birtokolt Challengert.