Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ha a 9ff neve szóba kerül, a jóérzésű német autó fanok szeme előtt leginkább egy brutális turbókkal felszerelt Porsche képe dereng fel. A hagyományokat pedig őrizni kell, így egyértelmű, hogy a német cég nem mehetett el szó nélkül az új Panamera mellett sem: várható is volt, hiszen a világon elsőként ők jelentettek meg koncepciót a típushoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Bizony, 2008 őszén a Panamera csupán egy orról készült kép formájában létezett, a cég designerei azonban már a skiccekből megálmodták, hogyan is fog kinézni az ő változatuk. Mindez mára realitássá vált, mégpedig elsősorban nem a külcsín tekintetében. A 9ff háromlépcsős motortuning programot kínál a négyajtóshoz, hangzatos PT-55 (550 LE / 760 Nm), PT-60 (600 LE / 800 Nm) és PT-65 (650 LE / 850 Nm) nevekre keresztelve. A plusz pacikat az elektronika áthangolásával, sport légszűrő rendszerrel, kipufogórendszerrel valamint a legnagyobb csomag esetén izmosabb turbók segítségével érték el.

Hogy ejtsünk pár szót a külsőről is, átalakított lökhárítók, beömlős motorháztető, valamint egy garnitúrányi igen különleges formájú, 22 hüvelykes háromrészes felni került a csomagba, melyről még mindig nehéz elképzelni, élőben hogyan is fog kinézni. A belső optika terén, a 9ff világítós küszöb-díszítőelemekkel, valamint a megrendelő szájíze szerint kialakított utastérrel kecsegtet, többféle szín és bőr kombóval.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!