A VW konszern autóinak élvonalbeli motortuning specialistája, az MTM a legfrissebb kiadású Audi S8-ast vette kezelésbe. Az extra teljesítmény mellé további technikai átalakítások is társulnak.

A Volkswagen ingolstadti központjától alig néhány kilométerre tevékenykedő német cég a 4.0 literes ikerturbós V8-ashoz fejlesztett vadonatúj programot. A chiptuning a gyári 520 LE / 650 Nm párost 650 lóerőre és garantáltan ülésbe préselő 800 Nm-re húzza fel, teszi mindezt a márkaszervizek által is elismert garanciapapír, valamint természetesen a kötelező TüV engedélyek megléte mellett.

A mérvadó 100-as sprint mindezek melléhatásaként 4 másodperc alá csökken, a végsebesség pedig 293 km/órában csúcsosodik.

A luxusszedán optikáján - a 21 colos Bimoto garnitúrát leszámítva - nem változtattak, a kasztnit azonban saját, légrugós futóművekhez fejlesztett MTM F-Cantronic rendszerük segítségével ültették meg, elől 25, hátul 20 mm-el.. A kövérebb teljesítmény mellé erősebb fékeket szereltek, a csomagba továbbá egy nagy teljesítményű kipufogórendszer is befért.

A komplett csomag cirka 11.000 Eurót (3.2 millió Forintot) kóstál, igaz, ennek több mint felét a felnigarnitúra teszi ki.