Most már nyilvánvaló, hogy az elsősorban utasterek átalakítására szakosodott Vilner nagy kedvence az E64-es 6-os BMW. A Bullshark fantázianevű szörnyeteg után most egy gyöngyház fehér, 6-osra épülő rohamosztagost szabadítottak a világra, amely akár George Lucas verdája is lehetne.

A Bullshark formai megoldásai visszaköszönnek a vászontetős Stormtrooper-en is. A body-kit teljesen átrajzolt, LED-es nappali fénnyel megfejelt orrészt, szűkített veséket, szigorú rajzolatú fényszórókat, kiszélesített kerékjárati íveket, kézzel formázott motorháztetőt, hátsó lökhárítót, diffúzort, küszöbtoldatokat, masszív hátsó légterelőt és új, négylövetű kipufogót tartalmaz.

A fentieken túl 20 colos fekete-fehér fényezésű felnik kerültek a bajor harcosra és az utastér sem maradt érintetlen. A bolgárok barna színű prémium bőrrel és alcantarával vonták be a teljes utasteret, a műszerfalon pedig karbon betétek fokozzák az exkluzív hatást.

A kocsi orrában a BMW 5.0 literes V10-es alap erőforrása dolgozik, amely 507 lóerő leadására képes. A Vilner a tervek szerint 10 darabot készít majd a Stormtrooper-ből, a tuningcsomag áráról azonban még nem szól a fáma.