A Kahn Design sem várt sokáig első 2013-as csomagjával, amivel ezúttal egy Jeep Wranglert alakítottak át. A neve nem lett túl egyszerű: CJ300 Matte Pearl Platinum Edition, lássuk mit is takar.

Az új csomag természetesen szoros rokonságot mutat a korábban látott három kiadással. A külsőn meglehetősen sok, de kevésbé látványos változtatást eszközöltek, ezek közé tartozik az új hűtőmaszk, az autó színéhez igazított keménytető, a feketére fújt tanksapka, a rézszínű féknyergek és a Chelsea truck Company logós pótkerék takaró. Hogy mindenki tudja miről is van szó, egy extra hátsó Kahn logót is erősítettek az autóra, de opcionálisan 4 véggel rendelkező kipufogórendszer is kérhető. A nagy felni sem maradt el, a gyakran látott 20 colos RS garnitúrát csavarozták fel, füst-fekete színben.

A beltér is finomhangoláson esett át, ami új, fekete és narancs színű bőrrel és pici karbonnal bevont első és hátsó üléseket takar. Mindezen felül, szintén narancs színű Kahn Design sebesség- és fordulatszám-mérő kapott helyet a felfrissített műszerfalon.