Legyen szó Európáról, vagy Amerikáról, a Toyo Tires nemigen hagy ki egy nagyobb autóshow-t sem. Ha pedig már kitelepül valahova, mindig maradandót is alkot, láthattuk ezt az eddigi SEMA Show-kon, Essenben, vagy akár a Tuning World Bodensee-n is. Nézzük, mit alkottak idén Las Vegasban!

A jó bevált tradíció szerint, a gumigyártó standja a South Hall és a Central Hall közti szabadtéri átjárón foglalt helyet. Mivel a nevadai sivatag közepén nemigen kell számítani csapadékra (vagy akár egy szem felhőre) ebben az időszakban, a pavilonok közti forgalmas kültéri placc remek helyszínt biztosít a brand erősítésére.

A minden létező helyen megjelenő logók és Toyo-kék installációk árnyékában ezúttal is remek kis lounge-ot hoztak össze, külön pihenőrésszel, kellemes deep-rigmusokat prezentáló live DJ-vel, valamint termlészetesen egy regimentnyi kiállított abronccsal, a legújabbak közül.

Bár jó kérdés, utóbbiakat egyáltalán ki nézte meg, ilyen pazar autófelhozatal mellett. Nem tudni, milyen szempontok alapján válogatják össze évről-évre ezeket a gépeket, de le a kalappal a marketinges csapat előtt: az az egy biztos, hogy a Toyo standjára mindenki emlékezni fog az idei felvonást követően is.

A szétszélesített "Batmobil" E9 Coupé-ról már külön cikkben is megemlékeztünk

A két hihetetlenül pazar veterán Porsché-ról pedig hamarosan komplett anyag várható

Mazda RX8, ahogyan nem gyakran látjuk errefelé

A Toyo kedvelei a Datsunt: tavaly is volt náluk egy pazar widebody 240Z, de idén szerintünk sikerült felülmúlniuk

Nem maradhat ki az amerikai izom sem: a lowrider Impala minden részletében tökéletes volt

TOVÁBBI KÉPEKET A GALÉRIÁBAN TALÁLTOK!

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «