Tanulmány- és koncepcióautók, egy példányban létező - és az esetek többségében így is maradó - alkotások.

Új platós és SUV a Volkswagentől

A kaliforniai  Montereyben augusztus végén rendezett autós hét során a Volkswagen az Atlas szabadidő-autó bázisára épült két tanulmányautót mutatott be: az Atlas Tanoak  tanulmányautó pick-up-ot és a dinamikus Atlas Cross Sport szabadidő-autót, melyek alapváltozatban 2018 márciusában mutatkoztak be New Yorkban. A vonzó formájú összkerék hajtású modellek jól illusztrálják az Atlas-ban rejlő lehetőségeket.

BMW E9 legenda, modern gúnyában

Legendás versenygépnek, a BMW Motorsport első túraautójának állított emléket a gyár a hétvégi Concorso d'Eleganza Villa d'Este keretei közt bemutatott régi-új koncepciójával.

400 lóerős hibrid: VW Golf GTE Sport Concept

Egy ehhez hasonló koncepcióra, amivel a Volkswagen az idei Wörthin előállt, valószínűleg legmerészebb álmaiban sem igen gondoltak volna még a márkát tenyereként ismerő márkafanatikusok sem.

A valaha gyártott leggyorsabb és legerősebb Audi TT

Idén is jut egy Clubsport koncepció a "hivatalos" Wörthersee Tour felhozatalába: az Audi TT Clubsport Concept 2,5 literes öthengeres biturbó erőforrást kap ami 600 lóerőt és 650 Nm nyomatékot szabadít Reifnitz aszaltjára.

És megcsinálták: itt az Audi R8 alapú Skoda!

Mikor cirka két éve először írtunk a cseh designer, Peter Novague döbbenetesen formabontó koncepciójáról, az ERKO R2-ről, őszintén senki sem gondolta volna, hogy valaha meg fog valósulni a való életben. És tessék!

Jól látod, ez bizony egy LADA

Szuper sportautó a Ladától? Érdekes gondolat, és habár ilyesmi szinte biztosan nem születik majd a közeljövőben (de valószínűsíthetően még a távoliban sem) azért el lehet morfondírozni a dolgon.

30 centi ültetés, vagy 30 centi emelés?

Közeleg a világ legnagyobb háttéripari kiállításaként ismert SEMA Show, ahonnan ezúttal sem hiányozhatnak az autógyártók felkérésére épített egyedi gépek. A Ford két különleges pickupot harangozott be, melyekért érdemes lesz felkeresni őket odakint.

Jöhet a négyajtós Audi TT?

Az Audi hosszú távú tervei között szerepel, hogy a Coupe és Roadster modellekből álló TT családot kibővíti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az idei Párizsi Autószalonon debütáló TT Sportback tanulmány, amely szélesebb és hosszabb a Coupe-nál, ráadásul négy ajtóval büszkélkedhet.

Felejts el mindent, amit eddig a Lamborghiniről gondoltál

A Párizsi Autószalon keretei között mutatkozott be a Lamborghini legújabb koncepciója, az Asterion LPI910-4. A modell legnagyobb újítása a hibrid hajtás, melyre nem volt még precedens a márka történetében.

Az új Mazda MX5, ahogyan még nem láttad

Alig egy hete mutatkozott be hivatalosan, de már most borítékolható az új Miata sikere. A modellt máris érintő virtuál tuning alkotásokra alapozva pedig remek alapnak is bizonyul majd a roadster.

Nyomokban R36 Nissan GT-R-t tartalmazhat!

Az autógyártók nem restellnek presztízskérdésként kezelni a népszerű konzolos játék, a Gran Turismo-beli megjelenésükből sem. Legutóbb a Volkswagen élőben is megvalósult GTI Roadster Vision GT-jében gyönyörködhettünk, most pedig a Nissan domborított.

Beröffent a Volkswagen Golf R400!

A korábbi beharangozásnak megfelelően, a Peking Auto Show keretei között mutatkozott be a Volkswagen Golf R400 fedőnevű tanulmánya, mely hamarosan gyártásba is kerül.

Audi RS5 TDI Concept

Aki emlékszik még tavalyról a szezonvég egyik legjobb reklámjára, azt nem fogja meglepetésként érni az Audi nagy új koncepciójának bejelentése. Igen, ez egy RS5, amit gázolaj hajt.

(Nem) mindennapi Volkswagenünket...

Nyakunkon a Wörthersee Tour "hivatalos" napjai, így nem meglepő módon egyre-másra érkeznek a gyári fejlesztésű izgalmas koncepciók és bemutatóautók hírei. A Vision GT Roadster után most itt egy vad Amarok.

Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo

Egy hónapon belül a második izgalmas Volkswagen koncepció mutatkozik be a gyárnak köszönhetően. A 400 lóerős jubileumi kiadás után - ami a hírek szerint gyártásba is kerül majd - most itt a GTI Roadster is.

A Mini Cooper alapjaira épül a majdani BMW Z2

Már egy ideje köztudott, hogy a BMW komolyan fontolgatja egy a Z4 alá pozicionált roadster piacra dobását, ám mostanáig csak találgatások voltak arról, hogy mindez mikor válik valósággá. Egyes internetes források tudni vélik, hogy a Z4 kistestvére 2017-ben debütál majd.

Audi A3 Clubsport Concept

Két héttel a hivatalos, Wörthersee találkozón esedékes világpremier előtt az Audi közzétett néhány gyári fotót az A3 Clubsport Quattro Concept névre keresztelt tanulmányautóról, amely elképesztő menetteljesítménnyel büszkélkedhet.

400 lóerős Volkswagen Golf jöhet?

A hírek szerint hivatalosan is a Volkswagentől származik az a néhány előzetes grafika, melyen egy új tanulmány képe körvonalazódik, melyet a jövő héttől startoló 13. Peking Auto Show keretei közt terveznek bemutatni.

Trion SuperCars Nemesis 2.000 lóerővel

Újabb csúcstartó van születőben! Egy induló amerikai autógyártó olyan szuperautót készül a világra szabadítani, amely minden eddigi rekordot túlszárnyalhat.

Maserati Alfieri koncepció

A Genfi Autószalonon mutatkozott be a Maserati legújabb tanulmányautója, az Alfieri, amely a márkát alapító testvérpár egyik tagjának, Alfieri Maserati-nak a nevét viseli. Az olaszok a Jaguar F-Type és a Porsche 911 ellen kívánják csatasorba állítani az új üdvöskét.

1 2 3 4 5 6 7
Összesen 129 találat 7 oldalon