Pörög a használtpiac

Továbbra is a használt autó jelenti a megoldást a hazai vásárlók számára, ha gépkocsit keresnek, így a harmadik negyedév során is nőt a használt autó piac.

A használtautópiac helyzete

Az év végi, egyedi piaci fejlemények okozta időszakos felfutás után az idei első negyedévben ismét visszaesett a használtautó-piac aktivitása.

Használt autó – Honda Civic

Kedvelt használt autó a Honda Civic. Így van ez az 1995 és 2001 között gyártott típusával is.

Használtautó – Suzuki Swift II

Újként is az egyik legolcsóbb volt, most használtautó-ként is az egyik legolcsóbb alternatíva az autózásra a Suzuki Swift második generációja.

Használtautó Renault Twingo - Belül tágasabb

Mindig bejön a franciáknak a jól használható, célszerű, egyszerű, mégis kényelmes, hibái ellenére is szerethető kisautó. Ilyen a Renault Twingo is, a használtautó piacon is.

Használtautó Skoda Octavia – Realista

A VW Golf technikáját a VW Passat eleganciájával ötvözi a Skoda Octavia, ára viszont a Skoda emblémának köszönhetően jóval kedvezőbb a használtautó piacon.

Használtautó: Daewoo Matiz

Hosszú ideig Magyarország legolcsóbb autója volt, ráadásul ötajtós és szerethető. Így bőven akad belőle a használtautó piacon is, és korosodva sem drága.

Használtautó VW Passat Variant (35i)

Hitünk szerint a negyedik generációs Volkswagen Passat elődei méltó utódjának kell lennie a strapabírás terén is. Nem így van.

Használtautó – Daewoo Lanos

A Daewoo Lanos már újkorában is az olcsó autót keresők alternatívája volt, a használtautó piacon is az maradt. De vajon hogyan bírja a gyűrődést a Daewoo első, már nem Opel licensz alapján gyártott, saját konstrukciójú autója?

Használtautó – Opel Zafira A

Az Opel nem bízta a véletlenre a dolgot és az alsó-középkategóriás egyterű kisbusza megépítésekor a bevált Astra műszaki alapot használta. Az Opel Zafira A viszonylag nagy számban van jelen a használtautó piacon.

Használt autó - Renault Clio II a fiatalos

A Renault Clio második generációja befutott autó lett nálunk, a használt piacokon is rendszeres szereplő. Érdemes vele foglalkozni?

Használt autó – Citroen AX a spórológép

Olcsó használt autó a Citroen AX, alacsony fogyasztásának, egyszerű szerkezeteinek köszönhetően fenntartani sem nehéz. Persze sokan félnek tőle, de annyira azért nem kell.

Használtautó választás - Légy alapos!

A későbbi rossz élmények és költségek elkerüléséért érdemes a vásárlásra kiválasztott használt autót alaposan átnézni. Leírunk néhány alapszabályt.