Info lorem ipsum szöveg

Felhasználóink által beküldött irományok.

I. BMW találkozó - Pocsaj

Június harmadik hétvégéjén, ismét új helyszín - a keleti határ mellett található Pocsaj - adott otthont az év egyik leghangulatosabb BMW találkozójának. Beszámoló by Zsó328:

1. PCar tuningtalálkozó

Celldömölk (Vas megye), Nyugat-Magyarország egy kis városa, ahol első alkalommal rendeztek egy nagyobb szabású tuningtalálkozót. A rendezvényről készült beszámolót az egyik szervező, [email protected]@gyi tollából olvashatjátok.

Friss videók!

Ti küldtétek könyvtárunk újabb, olvasóink által küldött videókkal bővült. Ezúttal Sasa csapatását tudjátok megnézni egy pécsi hegyvidéki úton, valamint Bishop újabb remekművét, melyet a Rakparti Szlalom Party-n készített.

Virtuális tuning autó kiállítás

Kedves userek, azt hiszem van bennünk egy közös, mindanyian szeretjük az autókat, szeretjük tuningolni kocsijainkat. Mi "virtuál tuningosok" is így vagyunk ezzel, és egyre többen vagyunk azok, akik hódolnak ennek a szórakozásnak. Ezáltal eljött az idő arra, hogy tartsunk egy kis virtuális tuning kiállítást.

Bishop videos

Bishop mester két saját készítésű videóval lepett meg bennünket: egyikük főszereplője ismét egy sokat látott barna Trabant, mely ezúttal egy nyomtatón áll bosszút, a másik pedig egy összefoglaló a hétvégi Ring Rally-ról. Érdemes megnézni mindkettőt!

Csapatás!

A hirtelen jött tavasz mellé egy kis téli nosztalgia: egy jóízű csapatás a Mecsekben, Roronak köszönhetően, videóink között.

Friss videók

Újabb 4 videóval bővült adatbázisunk: ezúttal egy kis esti driftelős videót kaptunk lacee_7-tól, valamint 3 belső kamerás felvételt, elsősorban pályázásokról, A8-nak köszönhetően.

Friss videók!

Ismét 3 házi készítésű alkotással bővült rovatunk: ezúttal Jenut nézhetitek meg, mit művel 4x4-es Swiftjével a jégen, továbbá két forgatós-gumifüstölős videót találtok zzsolti jóvoltából. Köszönjük!

Friss videók!

Ti küldtétek mappánk ma 5 db általatok beküldött videóval bővült. Köszönet értük K.Tomynak, a8-nak és Bishopnak. Csekk!

Videó update

Ti küldtétek mappánk 3 újabb általatok készített videóval bővült: két kunmadarasi gyorsulást kaptunk REDDLYtől, Hammer pedig egy Honda Prelude drift videóval lepett meg benünket. Köszönjük!

Újabb videó

Ismét egy házi alkotással gyarapodott videóink tárháza: ma egy kis Civic-es örültködés tekinthető meg Stunczer és Jocó (bpdjoco) közreműködésével.

Videó update

Szépen gyarapodik idei Ti küldtétek mappánk. Ezúttal egy laza Clio Driff ;) videó látható Volkovynak köszönhetően, valamint egy csákvári összeállítást tekinthettek meg, Píti rendezésében.

Friss videó

Egy újabb beküldött videóval bővült tárházunk, a legfrissebb idei alkotáson, mely sorrendben a negyedik, egy kis pesti drifting látható, Future mester által megvágva.

Friss videók!

Ismét 2 remekbeszabott alkotást kaptunk Bishoptól, melyek témái az év eleji LBK szlalomverseny, valamint egy igen látványos házibajnokság, egy Trabant főszereplésében. E mellett Gordon bácsi előadásában megtekinthetjük, hogyan használjuk szakszerűen téli abroncsainkat.

Friss videók

Az új évet rögtön egy csokor általatok beküldött videóval kezdjük: néhány gyorsulás az októberi halasi találkozóról godfAther, valamint Honda Integra és Civic gyorsulások Boti által feltöltve. Köszönjük!

Missing car!

A következő levelet egyik olvasónk juttatta el hozzánk. Aki bármit tud erről a ma hajnalban eltulajdonított, limitált szériában gyártott Honda Civicről értesítsen bennünket!

Friss videók

Ti küldtétek mappánk ezúttal két méretesebb videóval bővült: egy gumifüstölős videó (amiben egy kamion is szerepel!) Bishopnak köszönhetően, valamint egy összefoglaló a szeptember 25-i miskolci EVO gyorsulási versenyről, big thanx to: Future!

Friss videók

Ti küldtétek mappánk 6 db új filmmel bővült forgatás és gumiégetés témakörében. A videókért ezúton is köszönet Mareaspetinek!

Videók

Két új videó került fel Ti küldtétek rovatunkba: egy dragster gázszerelő autó gyorsulása, valamint egy Ladás videó. Köszönet értük UnSeeN-nek és Andrisnak!

Na mégegy gyorsulási beszámoló

Egy újabb, saját szemszögből írt beszámoló került fel a múlt keddi EVO versenyről "Ti írtátok" rovatunkba. Köszönet érte SirKhan nevű olvasónknak!

1 2 3
Összesen 55 találat 3 oldalon