Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Nulladik nap az AMTS-en

Elkezdődött, ha jól számolom a 12. AMTS. Lelkesítő környezet, ha a vírusok ilyenbe kerülnének rögtön tizes szorzóval kezdenének szaporodni.

Csini-bini felni az átmeneti szezonra

Az OZ leányvállalata, az MSW a közelmúltban mutatta be a 86-os jelölést kapó új modelljét. A téli-tavaszi szezonújdonság az Avantgarde sorozatba illeszkedik.

Majdnem RS

A Ford Focus ST képességeit emelte a komolyabb RS magasságába a Loder1899 tuningcég.  Egyrészt kinézetben, mert egy agresszív spoilerkészletet készítettek a kompakt sportolóhoz. Ez első kötényből, új küszöbidomokból és új hátsó lökhárítóból áll.

Műanyagozott Audi

Az ABT Sportsline elkészítette a saját verzióját az Audi Q7-re. Az ABT QS7 jelet kapó kreáció alapja a demonstratív szélesítő készlet.

Taposd padlóig! De most!

Minek csináltad, ha máris eladod? – kérdeztem barátomat, mielőtt beültem az amerikai lökhárítós, rendesen átdolgozott BMW E21-be. Ezt be kell mutatni mielőtt új gazdája lesz.

VOS BMW M 550d - szedi a lábát rendesen

A német VOS a BMW M 550d modellt hergelte, nem is eredménytelenül: ezt látjuk a számokon.

Nem annyira a hír, mint a jóféle képek miatt

Szépe ez a doboz, ahogy veret a havas úton. Bár lehet a hátsó köténytől megszabadítanám, meg a Koppány-kipufogóktól is, de amúgy hat. Azok a lökösi fényvisszaverők is elég kérdéses tuningholmik, valami schuler bringájáról nyúlták le talán.

Ilyet sem látsz minden nap!

Van úgy, hogy az ember vágyaiban olyan jármű szerepel, ami nem létezik. Ilyenkor nincs más választás, mint elkészíteni.

Olyan haragos kis forma

A Mercedes GLA 45 AMG a VÄTH tuningcég legújabb áldozata. Motortuning, új kipufogó, sportfutómű, nagy kerekek, karbon szárnyak és ízletesebbé tett utastér áll a cég módosítási listáján.

Ez olyan kevés, nem?

A KW új állítható magasságú sportfutóműkészletet fejlesztett a Porsche Boxster Spyder számára. Pontosabban az első tengelyhez, ahol a beszereléssel maximum 25 mm ültetés érhető el. A 3,8 literes, 375 lóerős motorral hajtott autónál már ez is jó érték, azt mondják.

Ügynökautó beleötletelve

A negyvenéves VW Polo-t ünnepli az ABT Sportsline egy 230 lóerős tuningpéldány bemutatásával. A lóerő szám nem véletlen, a sajtóanyag szerint negyven ráadás lóerő dukál a negyven évhez. A valóságban csak 38 jár a negyvenhez, de sebaj.

Hegyet mászni javallott

A Delta 4x4 tuningcég a VW Amarok terepképességeit javította. Akár315/70 R17 méretű Mickey Thompson gumik is felrakhatók.

Kis súly, elérhető ár 17 és 18 colban

Az olasz OZ új felnikkel csábít a szezon végére. A 9 küllős Omnia felnit elsősorban alsó-középkategóriás és középkategóriás autókhoz ajánlják.

Furcsa egy kipufogó

A Lumma CLR X6R nem más, mint az új generációs BMW X6 szélesített verziója. Az autóra olyan műanyag idomokat szereltek, amelyekkel 40 mm-rel öblösödtek a sárvédők.

SUV álló felnik

Az RH Alurad új felnit mutatott be WM betűjelzéssel. Az egyenesküllős típus 17, 18, 19 és 20 coll méretben érhető el.

Kereket a Mustang alá

Az új Ford Mustang sokakat megihletett, így van ezzel a német Loder1899 tuningcég is, aki új felniket javasol a sportautóhoz.

TT és TTS fokozások

Az ABT Sportsline az Audi TTS gyári 310 lóerős teljesítményét 370 lóerőre hízlalta fel. Ugyanakkor a nyomaték 380 Nm-ről 460-ra nőtt, ami szintén jelentős többlet.

Kalap helyett tuning

A Skoda Rapid elég jól fogy a német piacon, erre találunk áttételes jelet is, például, hogy a tuningcégek elkezdtek foglalkozni  típussal.

Na ez tényleg könnyű

A BBS új FI-R jelű felnije, még a legigényesebb tuningőrülteknek is meg fog felelni.

A szubkultúra után jönnek

Nehogymár csak az air-ridos fiúk lephessék meg az utca népét az üresen mozgolódó autóikkal, kijár ez a Porsche Macan és Cayenne tulajdonosoknak is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 1717 találat 86 oldalon