Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

A WKT megint nagyot dobbantott az 1257 lóerős Kadettal

A német Fehér Kadett Turbót (WKT) mindenki ismeri, aki kicsit is szereti a körbe zárt villámot. Az autó már 1257 lóerőt tud és valami iszonyat ahogy gyorsul.

Az erő sötét oldalán: BMW 6GT + AEZ Straight Dark

A GT hozzáadásával a 6-os sorozathoz, a BMW-nek sikerült igazán egyedülállót alkotnia. A hosszúkás motorháztetőnek, a laposabb karakternek és sportos hátsónak köszönhetően a 6-os Gran Turismo sokkal inkább coupé, mint szolidabb kiadású társai.

DOTZ-parádé a Wörthin

A DOTZ is tiszteletét tette a Wörthi-tó mellett immáron 37. alkalommal megrendezésre került GTI fesztiválján. Maga a márka is szerves része volt az eseménynek, ahogyan a felnik is egy autónak: főszponzorként, valamint a kifinomult és minőségi tuning szakértőjeként a DOTZ standja igazi csomópont volt odakint.

Korlátozzák a régebbi dízelüzemű járművek használatát Hamburgban

A légszennyezettség miatt korlátozást vezetnek be az Euro 6-osnál régebbi dízelüzemű járművek használatára május végétől Hamburgban - jelentette be szerdán a tartományi rangú német nagyváros környezetvédelmi hatósága.

SPRING MY RIDE #10 - Hosszútávú elégedettség

A 9 lépést végigjárva - a mosás, tavaszi ellenőrző lista kikpipálása és a belső tisztítás után - az autód szinte újnak tűnik. De tavasszal még sokféle egyéb ártalomnak lehet kitéve: napsugárzás, méhek, rovarok, pollen vagy a fák gyantája– mindezek agresszíven támadhatják az autó felületét, főleg a fényezést.

Brutál gyors az Underground Racing Lamborghini Huracanja

Az Underground Racing már sokszor letette a névjegyét különböző gyorsulási versenyeken, hiszen az amerikai cég ikerturbós megoldásai nehezen legyőzhetővé teszik az egyébként sem lassú sportautókat, melyeket nagy gonddal alakítanak át.

Mintha csak a kínaiak csinálták volna: Lamborghini Reventon replika

Egy orosz férfi elkészítette a legendás és ultra ritka Reventon "mását", amelynek alapul egy 1991-es Mitsubishi GTO-t választott.

Dízelbotrány - Visszahívnak hatvanezer Porschét károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt

Visszahívnak hatvanezer Porsche városi terepjárót károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt - közölte a német közúti közlekedési hatóság (KBA) pénteken.

Franciaországban gyártják az első tisztán elektromos meghajtású Mercedest

Franciaországot választotta a Daimler az első tisztán elektromos meghajtású Mercedes-modell, az EQC gyártására, a német járműipari csoport pénteki közleménye szerint a kocsi 2019-től készül a lotharingiai Hambachban.

Mutatós de nem ígérkezik túl acélosnak a Corsa GSi

A PSA csoport által felvásárolt Opel az Insignia GSi modellek után a Corsát látja el a legendás plecsnivel.

A BMW Magyarország 2018-ban is rekordértékesítést vár BMW és Mini modelljeitől

A BMW Magyarország idén is rekordértékesítésre számít BMW és Mini modelljeinél - nyilatkozta Massimiliano Di Silvestre, a BMW Magyarország ügyvezető igazgatója az MTI-nek, annak kapcsán, hogy bemutatták a Mini három modelljének új változatait a Balaton felvidéken.

6 kerekű dízel szörnnyel riogat a versenypályán a Devel

720 lóerős dízel monstrumot hozott össze az 5000 lóerős szupersportautójáról megismert Devel Motors csapata.

SPRING MY RIDE #9 - Végső ellenőrzés

Az előző részek útmutatói alapján elvégeztük az összes ellenőrzést, kicsinosítottuk az autót, és végigmentünk a tavaszi ellenőrzés lépésein, nem találtunk semmilyen sérülést, meghibásodást az autón. Azonban van még néhány dolog, amire figyelnünk kell, mielőtt elindulhatnánk!

Devel Sixteen: Valósággá válhat az 5000 lóerős szupersportautó

Ha valóban elkészül, akkor bizonyosan letaszítja majd a trónról a Bugatti Chiront a dubai fejlesztésű Devel Sixteen. Az autóból 5000 lóerős változatot is terveznek.

Európa idei legjobbjai: az ETS 2018 mezőnye

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, melyet immáron hetedik éve rendeznek a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként. A szezon során gondosan összeválogatott nemzetközi mezőnyből minden évben hihetetlen gépek csapnak össze az arénában, ahová már maga a bekerülés is hatalmas szónak számít. 

Kompresszoros Lamborghini Huracanok veszélyeztetik a Bugatti Veyron trónját

A Lamborghini sportautója az egyik legjobb a világon, ugyanakkor az alap változat nem tudná megszorongatni a Bugatti nagyágyúját, a Veyront. Egy jókora kompresszorral azonban minden lehetséges.

Tuning World Bodensee 2018 - Club Scene

Ahogyan minden évben hagyományosan, most sem maradhatott ki Európa legnagyobb tisztán autó tuning tematikájú show-ja, a Tuning World Bodensee. A rendezvényen idén is saját standdal, az AMTS és a Carstyling.hu színei alatt veszünk részt!

Fillérekért vett egy Toyota MR2 Turbót egy szerencsés amerikai

Mindössze 2351 km volt az órájában annak a Toyota MR2 Turbónak, amelyet hosszas utána járás után egy rajongó mentett meg az enyészettől mindössze 500 dollárért.

696 km/h-val mértek be egy Opelest Belgiumban

6.597 Eurós csekket kapott egy autós Belgiumban a rendőrségtől. Az Astra tulajdonos a belga zsaruk szerint 696 km/h-val száguldott.

SPRING MY RIDE #8 - Polírozás

Az autód ragyog a tisztaságtól, a fényezésen csillogva tükröződnek a tavaszi napsugarakak, de van még egy dolog, ami teljesen újjávarázsolja a kocsidat: a polírozás.

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 10755 találat 538 oldalon