Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Magyarországon először: Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS-en!

Az AMTS 2017 óta vonultat fel külön reprezentatív szakkiállításon elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. Az évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendő tematika idén soha nem látott komolysággal jelenik meg a hatalmas autó show felhozatalában.

Akárcsak LED-del, úgy világíts!

Legyen szó bármely évszakról, az egyik legalapvetőbb kérdés közlekedésbiztonság szempontjából, hogy hogyan működik a világításunk - e téren pedig az sem mindegy, hogy alapvetően milyen izzót használunk. Mutatunk pár szempontot egy megfelelő, jó ár-teljesítmény arányú izzó kiválasztásához.

Év Magyar Autója 2022: Íme, a nyertesek

Sok izgalmas autót, rengeteg tesztet és kiélezett küzdelmet hozott az Év Magyar Autója díjak harmadik felvonása, az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 26 márka 58 autót jelölt. Az Év Magyar Autója 2022 díjra két hazai autógyártó nevezett. A Magyar Év Autója 2022 díjakért 34 modell indult, az Év Zöldautója 2022 díjakért pedig 23 modell versenyzett. Kiosztották az Év Beszállítója 2022 díjakat és kiderült ki lett az Év Autós PR-szakembere.

A Mazda MX-5 nyereményautót is felextrázta az OSRAM!

A hagyományokhoz híven, a Westend szívében épült át teljesen az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója. A megfeszített munka eredményeképpen teljesen átalakult Mazda MX-5 Roadster számos minőségi alkatrészt kapott, ez alól pedig a fénytechnika sem volt kivétel.

AMTS 2022: védettségi nélkül!

Végre elérkezett, amire már nagyon sokan vártunk: a koronavírus-világjárvány elleni védelmi intézkedések megszüntetéséről szóló új kormányrendelet hatályon kívül helyezte a rendezvényeket szabályozó intézkedéseket, így az AMTS védettségi igazolvány nélkül, mindenki számára szabadon látogatható!

Elkészült az AMTS 2022 nyereményautója!

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján. Az idei fődíj vitathatatlanul az egyik legkomolyabb a 16 éves rendezvény történetében!

Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS idei nyereményautója!

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! Fődíjunk, a Mazda MX5 NC Roadster január 27-31. között alakul át élőben, a Westend szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

AMTS 2022: május 27-29. Hungexpo

Ahogyan már a rendezvény kiírásakor jeleztük felétek, az elmúlt évek tapasztalatiara alapozva már eleve két lehetséges időponttal indultunk neki az idei AMTS-nek. Ez nem véletlen: szervezőként számtalan körülményt, valamint természetesen a rendezvény idejére várható járványügyi helyzetet is figyelembe kell vegyük, hogy a legjobb show-t biztosíthassuk minden résztvevőnk számára.

Kell ennél jobb évkezdés?

Partnerünk, a Lumenet csapata nem pihen, már rögtön az év elején fantasztikus árakkal várja a világítástechnikára és más autós termékekre éhes közönséget. Januári akciójukban két termék került terítékre, amíg a készlet tart:

Eljött az önvezető autók ideje?

Az elektromos járművek térhódítása napjainkban cseppet sem meglepő. Sőt a klímavédelemmel összefüggő törekvések között főszerepet játszik az e-autók vételének támogatása, pályázatok kiírása a témában. Ettől függetlenül a hibrid variációk még mindig kedveltebbek, mint a teljesen elektromos modellek, igaz ennek a tendenciának a hátterében főleg anyagi okok állnak. Viszont manapság egyre többet hallani az önvezető autókról, és nem úgy, mint a sci-fi produkciók sztárjairól. De vajon mikorra válhat ez a sok szempontból hihetetlenül elérhetetlennek tűnő álom valósággá?

Ismét egy Roadstert nyerhetsz az AMTS-en!

Immáron hagyományosan, ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal vár mindenkit a teljesen megújult Hungexpón. Fődíjunk pedig egy Mazda MX-5 NC roadster!

Az abszolút top tunerek: a SEMA Show 2021 döntősei!

Megannyi járművet, csarnokot és érdekességet bemutattunk már az idei SEMA Show forgatagából, itt az ideje, hogy rátérjünk az igazi csemegékre is. Ők pedig nem más, mint a show világhírű szépségversenye, a Battle of the Builders finalistái, a 2021-es felhozatal legkomolyabb építései!

Tesla blokkot mindenbe is - a SEMA Show elektromos építései

A villanyautós jövő a SEMA Show-n immáron kőkeményen a jelen. Míg két éve csak elvétve találtunk elektromos építéseket, most iszonyat mennyiség van a legkülönfélébb tuningolt elektromos autókból, vagy olyan épített vasakból - akár veteránokból - amiben az álmunkban nem gondolnánk, hogy elektromotor hajtja. Pedig...

Mi már tudjuk, milyen az IGAZI Black Friday! Na és Te?

Úgy gondolod, hogy kellőképpen felkészültél az idei Black Friday-re? Nos, mi épp most kaptunk egy fülest a Lumenet háza tájáról - amivel a legnagyobb hazai OSRAM-viszonteladó készül a jövő hétre, azt garantáltan megemlegeted!

A valaha volt legnagyobb buli: ilyen volt a SEMA Ignited 2021!

Bizonyára nem csak nekünk számít az év legjobban várt háttéripari eseményének a menetrendszerűen november legelejére datált SEMA Show, azon belül is különösképp az egyik legizgalmasabb program, a rendezvényt záró hatalmas találkozó, az Ignited. Nos, idén ez jobb volt, mint valaha!

35 világpremier egyszerre: a Toyo Tires a SEMA Show-n

Habár viszonylag sok cég mondta vissza a részvételét a SEMA Show-n, vagy csak "spórolósban" rakta össze a standját az idei eseményre, azért voltak igen üdítő kivételek. A Toyo Tires például biztosan nem tartozott a visszafogott kiállítók közé, olyan pazar felhozatalt hozott össze, amit még békeidőben sem láttunk tőle!

SEMA Show 2021: A csarnok, ami idén Chip Foose-é lett

SEMA Show legkisebb, északi csarnoka egészen az idei felvonásig az autóápolás, műhelytechnika és a szerviz témakörét ölelte fel leginkább, de a Central Hall-ból kiszorulva megtalálhatók voltak tuningcégek és kisebb-nagyobb műhelyek standjai is ebben a pavilonban.

Körkép: SEMA Show 2021, Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center fő helyszíne, ha AMTS mértékben gondolkozunk, akkor ez a las vegasi "A" pavilon. A legérdekesebb látnivalók és tematikák minden évben ide kerülnek, habár a frissen felépült, ennél másfélszer nagyobb West Hall már idén is elég erős vetélytársa lett az öreg csarnoknak.

SEMA Show 2021 - South Hall

A South Hall az a hely volt - és most már tényleg csak volt - a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb volt. Már a legutóbbi felvonáson sem azt a szintet hozta, amit a régi szép időkben megszokhattunk, idén azonban már tényleg csak árnyéka volt önmagának.

SEMA Show 2021 - West Hall

Két év szünet után hihetetlenül nagyot nőtt a világ legnagyobb tuning seregszemléjeként ismert SEMA Show. Mindehhez hozzájárult az is, hogy a rendezvénynek otthont adó Las Vegas Convention Center is rengeteget fejlődött.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9176 találat 459 oldalon