Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Drift - Ladákkal fűszerezve

A Kilinccsel Előre Drift Kupa azt adta, amit már előre megígértek a szervezők mindenkinek: megállás nélküli adrenalin löketet. Meseszép Ladák a parkolóban, kihegyezett Ladák és több száz lóerős drift autók a pályán és szexi, autómosó lányok. Nem is kellett ennél több ahhoz, hogy megőrülj egy picit…

Lóerők, éjszaka nélkül

Ahogyan évek óta minden június elején, most is hagyományszerűen a Tököli Repülőtér adott otthont az év egyik legjobban várt motorsport eseményének, a Lóerők Éjszakájának.

Várkerti tuningbuli

Első alkalommal került megrendezésre az I. Nimrod Energy Tuning találkozó, a helyszín a szerencsi Rákóczi Várkert volt.

XS Carnight: "California Love"

Utoljára 2012-ben voltam XS Carnight-on,akkor még Drezdában. Európa akkori legnagyobb tuning találkozója hihetetlen élmény volt. Az idei eseményt eredetileg Wolfsburg-ba tervezték, de mivel megkapták az engedélyt újra a Stadionhoz, így maradt. Ahogyan hirdetve is lett : „Berlin, what else?” ;)

Ismét a gyepen: Stancefest ’16

Harmadik alkalommal került megrendezésre múlt hét szombaton a 819 Company által életre hívott Stancefest. A legnagyobb érdeklődéssel várt hazai találkozónak ismételten a Golftanya adott otthont a Hajógyári szigeten.

Európa legjava: az ETS 2016 mezőnye

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, mely immáron ötödik éve a Tuning World Bodensee kiemelt programjaként kerül megrendezésre. A gondosan válogatott nemzetközi mezőnnyel évről-évre komolyabb építések mutatkoznak be a friedrichshafeni arénában, ahová már maga a bekerülés is hatalmas szónak számít.

WÖRTHERSEE 2K16 - WEEK AFTER

Már a tavalyi 2 Week Before-on sokan pedzegették hogy az egyre fokozódó rendőri intézkedésekre valamit ki kellene találni, amire a hivatalos napok utáni hétre érkezés lehetne a megoldás. A 35. GTI Treffen elég korai időpontra helyezése csak buzdította az embereket az ötlet megvalósítására, amire a nagyobb csapatok le is csaptak.

V. Encsi Autós Találkozó beszámoló

Immáron ötödik alkalommal került megrendezésre az Encsi Autós Találkozó. A kiállító autósok délelőtt 10:00-ás kezdéssel foglalhatták el jól megszokott helyüket a Roxbury Disco területén.

Tuning World Bodensee 2016 - 3. rész

Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárt kontinensünk legnagyobb tuning autós kiállítása a Tuning World Bodensee, melyre az AMTS színeiben idén is saját standdal, valamint két ETS-es autóval érkeztünk.

Tuning World Bodensee 2016 - 2. rész

103.320 látogató, 201 kiállító és 154 klubos stand: Európa legnagyobb autós háttéripari kiállítás, a Tuning World Bodensee idén is új szintre lépett és - ahogyan vártuk - rekordot döntött.

Ismerd meg Európa idei TOP 16 tuning autóját!

Ahogyan minden évben, a Tuning World Bodensee legfőbb attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt 2016-ban is. A 14 országból érkezett autócsodák döntőjére most is a rendezvény utolsó napján került sor, ahol kiderült, hogy az előző napok során összeállt TOP16-ból ki melyik helyezést szerezte meg végül.

I. Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás

Hatvanba régebben is szerettünk járni. Néhány éve még kötelező programnak számított a Mastercar csapata által szervezett Népkertes találkozó, mely minden szezonban az egyik legnagyobb ingyenes tuning rendezvénynek számított itthon.

Tuning World Bodensee 2016 - 1. rész

Ahogyan 2007 óta már szinte minden évben, idén is kontinensünk legnagyobb showjával, a Tuning World Bodensee-vel kezdtük a nemzetközi kiállítások meglátogatását. A hivatalos Wörthersee Tour-ral most totálisan egybeeső buli rengeteg komoly látnivalóval kecsegtet, ráadásul az idő is jónak ígérkezik, így várhatóan ismét rekordot dönt az idén 13 éves rendezvény.

A fal mágnesként vonzotta az autókat

A Magyar Profi Drift Bajnokság I. fordulója ismét rengeteg izgalmat hozott nemcsak a nézők, hanem a versenyzők számára is. Egy kicsit összefogtak az elemek a pilótákkal szemben, hiszen megviccelt mindenkit az időjárás, mókázott párszor a technika ördöge is és mindehhez még ott volt a Rabócsiring híres fala, ami valamiért mágnesként vonzotta az autókat.

III. Pécsi Autó & Motor Show

Immáron harmadik alkalommal adott otthont nagyszabású autós összeröffenésnek a pécsi Expo Center területe. A Partyzoo csapata tavaly nyáron egy találkozóval kezdte, a sikeren felbuzdulva pedig még ősszel jött a folytatás, idén pedig már Autó & Motor Show néven indították a szezon.

Tököli szezonkezdő: Sebesség Fesztivál 2016

Múlt hétvégén kezdetét vette a legtöbb versenyzőt felvonultató hazai drift bajnokság, a Drifted.hu sorozat a Sebesség Fesztivállal.

IX. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Intenzív 15 mm-nyi eső, szél, hideg és világvége. Valahogy így lehetne összefoglalni az idei Balatonfüredi Tuning Találkozót akár egy nappal megelőző időjárás előrejelzéseket, amiből persze aztán a fele sem valósult meg. Sőt!

Az idei első északi tali: Carlife XV. Meeting

Ismét itt a jó idő, kezdenek éledezni a tunerek, kikerülnek a garázsokból a megújult verdák. Autóstalikból sem lesz hiány, az északi régióban Egerben került sor az év első autós találkozójára.

Újabb rekord a Hungexpón: így zajlott a 11. AMTS

Hagyományosan hazánk legnagyobb autós-motoros rendezvényével, az Autó, Motor és Tuning Show-val vette kezdetét az aktuális szezon, mely a korábbi évekhez hasonlatosan idén is rekordot döntött.

Halálos Iramban a valóságban: Race Wars Nevada!

Ki ne ismerné a halálos iramban 7. részéből a híres jelenetet, ahol Dom és Letty visszatérnek a jó öreg sivatagi gyorsuláshoz, melyet az első film magyar szinkronjában csak bőrmérkőzésnek neveznek? Ez a Race Wars!

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Összesen 688 találat 35 oldalon