Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

V. Encsi Autós Találkozó beszámoló

Immáron ötödik alkalommal került megrendezésre az Encsi Autós Találkozó. A kiállító autósok délelőtt 10:00-ás kezdéssel foglalhatták el jól megszokott helyüket a Roxbury Disco területén.

Tuning World Bodensee 2016 - 3. rész

Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárt kontinensünk legnagyobb tuning autós kiállítása a Tuning World Bodensee, melyre az AMTS színeiben idén is saját standdal, valamint két ETS-es autóval érkeztünk.

Tuning World Bodensee 2016 - 2. rész

103.320 látogató, 201 kiállító és 154 klubos stand: Európa legnagyobb autós háttéripari kiállítás, a Tuning World Bodensee idén is új szintre lépett és - ahogyan vártuk - rekordot döntött.

Ismerd meg Európa idei TOP 16 tuning autóját!

Ahogyan minden évben, a Tuning World Bodensee legfőbb attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt 2016-ban is. A 14 országból érkezett autócsodák döntőjére most is a rendezvény utolsó napján került sor, ahol kiderült, hogy az előző napok során összeállt TOP16-ból ki melyik helyezést szerezte meg végül.

I. Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás

Hatvanba régebben is szerettünk járni. Néhány éve még kötelező programnak számított a Mastercar csapata által szervezett Népkertes találkozó, mely minden szezonban az egyik legnagyobb ingyenes tuning rendezvénynek számított itthon.

Tuning World Bodensee 2016 - 1. rész

Ahogyan 2007 óta már szinte minden évben, idén is kontinensünk legnagyobb showjával, a Tuning World Bodensee-vel kezdtük a nemzetközi kiállítások meglátogatását. A hivatalos Wörthersee Tour-ral most totálisan egybeeső buli rengeteg komoly látnivalóval kecsegtet, ráadásul az idő is jónak ígérkezik, így várhatóan ismét rekordot dönt az idén 13 éves rendezvény.

A fal mágnesként vonzotta az autókat

A Magyar Profi Drift Bajnokság I. fordulója ismét rengeteg izgalmat hozott nemcsak a nézők, hanem a versenyzők számára is. Egy kicsit összefogtak az elemek a pilótákkal szemben, hiszen megviccelt mindenkit az időjárás, mókázott párszor a technika ördöge is és mindehhez még ott volt a Rabócsiring híres fala, ami valamiért mágnesként vonzotta az autókat.

III. Pécsi Autó & Motor Show

Immáron harmadik alkalommal adott otthont nagyszabású autós összeröffenésnek a pécsi Expo Center területe. A Partyzoo csapata tavaly nyáron egy találkozóval kezdte, a sikeren felbuzdulva pedig még ősszel jött a folytatás, idén pedig már Autó & Motor Show néven indították a szezon.

Tököli szezonkezdő: Sebesség Fesztivál 2016

Múlt hétvégén kezdetét vette a legtöbb versenyzőt felvonultató hazai drift bajnokság, a Drifted.hu sorozat a Sebesség Fesztivállal.

IX. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Intenzív 15 mm-nyi eső, szél, hideg és világvége. Valahogy így lehetne összefoglalni az idei Balatonfüredi Tuning Találkozót akár egy nappal megelőző időjárás előrejelzéseket, amiből persze aztán a fele sem valósult meg. Sőt!

Az idei első északi tali: Carlife XV. Meeting

Ismét itt a jó idő, kezdenek éledezni a tunerek, kikerülnek a garázsokból a megújult verdák. Autóstalikból sem lesz hiány, az északi régióban Egerben került sor az év első autós találkozójára.

Újabb rekord a Hungexpón: így zajlott a 11. AMTS

Hagyományosan hazánk legnagyobb autós-motoros rendezvényével, az Autó, Motor és Tuning Show-val vette kezdetét az aktuális szezon, mely a korábbi évekhez hasonlatosan idén is rekordot döntött.

Halálos Iramban a valóságban: Race Wars Nevada!

Ki ne ismerné a halálos iramban 7. részéből a híres jelenetet, ahol Dom és Letty visszatérnek a jó öreg sivatagi gyorsuláshoz, melyet az első film magyar szinkronjában csak bőrmérkőzésnek neveznek? Ez a Race Wars!

WEKFEST Florida 2015 - 2. rész

A felvonultatott autóparkot tekintve a WEKFEST elég erőteljesen import találkozó, azon belül is az utcai vonalat felölelő rendezvény. Amerikai gyártmányba elvétve botlani csak a kiállított vasak között, melyek gyakorlatilag mindegyike a saját lábán érkezett a Palm Beach Convetion Center nagycsarnokába.

WEKFEST Florida 2015 - 1. rész

WEKFEST... a hangzatos nevű rendezvény, amiről valamilyen szinten már garantáltan mindenki hallott, aki kicsit is érdekel az átépített autók világa. Idén az a szerencse ért, hogy a floridai állomást testközelből is sikerült megtekinteni!

Essen 2015: így zajlott idén Európa SEMA-ja

Mint bizonyára senki számára nem újdonság, november 28. és december 6. között megrendezésre került Európa legnagyobb téli autó- és motorkiállítása, az Essen Motor Show.

A találkozó, ahol még az alvázneon sem gagyi

Egészen tavalyig még ad-hoc jelleggel létrejött ingyenes parádé, idén már profin szervezett, hivatalos őrületként mutatkozott be a SEMA Show-t záró hagyományos afterparty, az Ignited.

A verseny, ahol Chip Foose is "csak" harmadik lett

A SEMA Show egyik legfrissebb keletű, azonban már most rendkívül rangos eseménye a Battle Of The Builders (röviden: SBOTB) díj kihirdetése. Ott voltunk, megnéztük a finalistákat!

SEMA Show 2015 - 3. rész

Az is biztos, hogy aki azt állítja, hogy végigfotózta a SEMA Show-t, egész egyszerűen nem mond igazat, vagy ő maga sem tud róla, hogy kihagyott egy csomó mindent.

SEMA Show 2015 - 2. rész

Mindaddig, míg ki nem jut valaki, garantáltan nem tudja elképzelni sem, mit is jelent a SEMA Show méretei, valamint felhozatala tekintetében. Mondom ezt úgy, hogy nem kevés hasonszőrű show-hoz volt szerencsém az elmúlt években Európában.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Összesen 781 találat 40 oldalon